GREU de SCHIMBAT! Liberalii clujeni n-au forta sa-l inlature pe MIHAI SEPLECAN din fruntea CJ

Contestatul presedinte al CONSILIULUI JUDETEAN CLUJ, MIHAI SEPLECAN, nu poate fi schimbat din functie, in ciuda faptului ca liberalii clujeni au votat in partid pentru acest lucru. Le-a fost usor sa-l puna in aceasta functie, dar a devenit aproape imposibil sa-l mai schimbe, avand in vedere strictetea regulilor administrative. Asa se face ca MIHAI SEPLECAN se afla acum in pozitia de a le oferi o lectie aspra liberalilor clujeni, noteaza jurnalistii de la actualdecluj.

Cu doar cateva luni in urma, ei isi semnau votul cu pixuri colorate pentru a-i dovedi lui MIHAI SEPLECANca si-au asumat decizia politica si ca nu recurg la vreo tradare alaturi de social-democrati. Astazi, aceiasi liberali sunt nevoiti sa cerseasca sprijinul PSD pentru a-l putea da jos din functie pe MIHAI SEPLECAN. Si nici macar acest sprijin nu le-ar fi suficient. Functionarii din CONSILIUL JUDETEAN ar trebui, la randul lor sa valideze propunerea de inlocuire a actualului presedinte. Si e greu de crezut ca ei vor agrea propunerea PNL fara un temei justificat, altul decat cel politic.

CITESTE SI: MIHAI SEPLECAN: EU VOI FI LA ANUL PRIMARUL CLUJULUI! EMIL BOC NU ARE NICIO SANSA IN FATA MEA!

Au durat doar cateva saptamani pana cand mai marii PNL s-au pus de acord in privinta indepartarii lui MIHAI SEPLECAN din functie, doar ca acest aspect nu prea ii mai ajuta acum. Pentru a-l schimba pe MIHAI SEPLECAN din functie, liberalii ar trebui sa propuna un proiect de hotarare in sensul acesta. Culmea este ca proiectul de hotarare poate fi promovat in sedinta CONSILIULUI JUDETEAN numai de catre executiv, adica de insusi MIHAI SEPLECAN. Sigur, datoria lui este sa promoveze orice initiativa a consilierilor, atata timp cat aceasta are parafa de legalitate din partea functionarilor care conduc compartimentele de specialitate din  cadrul institutiei.

Cu alte cuvinte, PNL ar avea nevoie de sprijinul functionarilor din Consiliu pentru a-l putea da jos pe MIHAI SEPLECAN. De abia dupa ce initiativa propusa de ei va avea semnaturile secretarului judetului, a directorilor de specialitate, atunci proiectul PNL va putea fi promovat in sedinta Consiliului Judetean. E greu de crezut ca functionarii vor accepta jocul liberalilor, avand in vedere ca MIHAI SEPLECAN a facut front comun cu ei, acum pe ultima suta de metri, in disputa pe care o au cu directorul Aeroportului, DAVID CICEO. Si chiar daca ar accepta functionarii CONSILIULUI JUDETEAN sa intre in acest joc politic, liberalii tot ar avea nevoie de 25 de voturi in plenul de sedinta, ceea ce presupune ca e necesar ca si PSD-istii sa-si dea acordul.

 

CITESTE SI: SCANDAL LA PNL CLUJ. SENATORUL ALIN TISE II CERE DEMISIA DE URGENTA SEFULUI CJ CLUJ, MIHAI SEPLECAN

Si de ce le-ar face PSD-istii pe plac liberalilor, cand acestia s-au straduit atat de mult sa le scoata omul (pe IOAN OLELEU), din conducerea CONSILIULUI JUDETEAN. Asa se face ca cel mai probabil MIHAI SEPLECAN ramane presedintele administratiei judetene pana la alegerile locale din 2016, pentru ca liberalii stiu prea bine ca nu au alte solutii la indemana, chiar daca datoria lor, acum, este sa pozeze in atacatorii lui MIHAI SEPLECAN. 

MIHAI SEPLECAN este, oricum, cu un pas in ograda generalului Oprea (UNPR), pentru ca, asa cum i-a obisnuit pe toti, caracterul duplicitar l-a ajutat mereu sa se “reinventeze”. MARIUS NICOARA stie cel mai bine cum stau lucrurile, iar alti politicieni ar trebui sa invete mult din patania sa.

Sursa text: actualdecluj