GREVA JAPONEZA la Portile de Fier

SINDICALISTII de la Portile de Fier se afla, incepand de miercuri, in GREVA JAPONEZA. Oamenii vor astfel sa atraga atentia conducerii Ministerului Economiei si a Guvernului Romaniei asupra situatiei critice in care se afla Sistemul Energetic National, in mod special Sectorul Hidroenergetic.

“Consideram ca, in acest moment, sectorul hidroenergetic se afla intr-o stare extrem de dificila cauzata in mod exclusiv de factorii decizionali care se afla la conducerea acestuia, situatie ce poate genera oricand consecinte deosebit de grave pentru sistemul energetic.

Citeste si: ZECI DE SINDICALISTI AU PICHETAT SEDIUL CENTRAL AL POSTEI ROMANA

Atat Hidroelectrica, cat si Hidroelectrica — Serv sunt manageriate de persoane care nu au competente nici profesionale — specifice domeniului, si nici manageriale.

De fapt, acestea, prin comportamentul si deciziile adoptate, dovedesc ca servesc mai degraba interesele unor grupari de interese, altele decat pe cele ale societatilor si ale economiei nationale”, a declarat presedintele SINDICATULUI Portile de Fier, Cristinel Popescu.

Citeste si: GREVA FOAMEI LA AMURCO BACAU

Potrivit unui comunicat al organizatiei sindicale, citat de Agerpres, SINDICATUL Portile de Fier actioneaza in numele si pentru un numar de 1.100 de salariati din cadrul Hidroelectrica — Serv, iar GREVA JAPONEZA va presupune continuarea lucrului de catre salariati, fara afectarea procesului de productie.

Sursa foto: economica.net