GREVA LUFTHANSA: Pilotii companiei aeriene germane isi reiau, miercuri, PROTESTELE

GREVA PILOTI LUFTHANSA. Sindicatul pilotilor de la LUFTHANSA a anuntat o GREVA de o zi, pentru miercuri, ACTIUNEA de PROTEST, ultima dintr-o serie, urmand sa afecteze operatiunile pe distante scurte si medii ale companiei aeriene germane.

GREVA PILOTI LUFTHANSA. Sindicatul Vereinigung Cockpit a organizat 12 GREVE pe termen scurt in ultimele luni, care au afectat diverse unitati ale companiei. In centrul conflictului se afla planul LUFTHANSA de a reduce sumele platite pilotilor care se pensioneaza anticipat, relateaza AP.

CITESTE SI: GREVA de la LUFTHANSA afecteaza cinci curse de pe aeroportul OTOPENI 

GREVA PILOTI LUFTHANSA. Sindicatul a anuntat GREVA luni noaptea, precizand ca negocierile de saptamana trecuta nu au condus la niciun progres. Filialele low-cost Germanwings si Eurowings nu vor fi afectate de GREVA, au mai anuntat reprezentantii pilotilor.

GREVA PILOTI LUFTHANSA. Companii aeriene nationale, precum LUFTHANSA, se confrunta in ultima perioada cu o concurenta tot mai puternica din partea unor companii europene low-cost si unor operatori majori din zona Golfului. In acest context, LUFTHANSA a anuntat ca intentioneaza sa lanseze servicii low-cost.

CITESTE SI: GREVA pilotilor de la LUFTHANSA continua

Sursa foto: bild.de