GRILA DE TOAMNA LA TV: Suleyman Magnificul, la concurenta cu X Factor si Vocea Romaniei

GRILA DE TOAMNA LA TV: Suleyman Magnificul, la concurenta cu X Factor si Vocea Romaniei

Principalele doua televiziuni generaliste romanesti mizeaza in aceasta toamna pe show-urile mari de divertisment, “Vocea Romaniei” (Pro TV) si “X Factor” (Antena 1), care se vor lupta pentru audienta in fiecare vineri seara cu serialul turcesc “Suleyman Magnificul”, difuzat de Kanal D.

Divertismentul va fi cuvantul de ordine al principalelor trei televiziuni generaliste din Romania in aceasta toamna, fie ca este vorba despre show-uri muzicale, emisiuni gastronomice, programe de dans, de moda, fie de seriale – in special turcesti – si filme.

Antena 1 vrea sa aduca “mixul perfect de muzica, dans, cooking, comedie si talent”.

Astfel, in fiecare seara de luni si marti, Antena 1 va difuza show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, ce ii are ca jurati Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, care marcheaza in fapt si transferul acestora de la Pro TV, unde au fost jurati ai sezoanelor trecute ale “MasterChef”.

Antena 1 mizeaza si pe dans, prin intermediul emisiunii “Danseaza printre vise”, care are la baza formatul international “Dancing with the stars” si care va aduce in ring, in fiecare duminica seara, perechi formate din vedete si dansatori profesionisti. Juratii emisiunii vor fi Mihai Petre (fosta vedeta a Pro TV), Catalina Grama (Jojo) si Igor Munteanu.

Citeste si: BURLACITA Andreea Mantea explica de ce nu poarta inelul lui Cristi Mitrea

In fiecare vineri, de la ora 20.30, Antena 1 a programat cel de-al patrulea sezon al emisiunii “X Factor”, care se va lupta astfel, pe acelasi tronson orar, cu “Vocea Romaniei” de la Pro TV. Show-ul “X Factor”, prezentat de Razvan Simion si Dani Otil si avandu-i ca jurati Delia, Horia Brenciu si stefan Banica (ultimii doi fiind foste vedete ale Pro TV), va fi difuzat din 19 septembrie.

Totodata, Antena 1 va difuza din 13 septembrie, sambata seara, un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi si care ii va avea ca jurati pe Ozana Barabancea, Andreea Balan, Aurelian Temisan si Andrei Aradits.

Seara de joi va fi rezervata copiilor la Antena 1, care, incepand din 18 septembrie, va difuza show-ul “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Grila de toamna va fi completata de emisiunea de divertisment “Serviciul Roman de Comedie”, Toni Grecu si echipa sa urmand sa fie prezenti in fiecare miercuri seara la Antena 1.

Citeste si: Una dintre cele mai IMPORTANTE televiziuni din Romania se INCHIDE!

in grila de toamna a Antena 1 vor reveni si emisiunile “Neata cu Razvan si Dani”, “Mireasa pentru fiul meu” si “Un show pacatos”. De asemenea, “Acces Direct”, cu Simona Gherghe, revine la Antena 1, din 1 septembrie, de luni pana vineri, de la 17.00, la concurenta directa cu “La Maruta” de la Pro TV.

Pro TV va difuza, incepand din 19 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 20.30, “Vocea Romaniei”, o competitie a vocilor care ii va avea ca antrenori pe Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, acesta din urma fiind nou venit in echipa de vedete a emisiunii.

O alta productie mare cu care Pro TV vrea sa cucereasca audientele incepand din 15 septembrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20.30, este “Master Chef”, care, spre deosebire de sezoanele trecute, are un nou juriu, format din Patrizia Paglieri, Florin Scripca (FOA) si Adrian Hadean.

Dupa cinci sezoane cu audiente record, “Las Fierbinti”, cel mai urmarit serial de comedie al ultimilor zece ani din Romania, revine cu un nou sezon la Pro TV, din 2 octombrie, in fiecare joi, de la ora 20.30, fiind transmise cate doua episoade.

Emisiunea “La Maruta” revine si ea din 1 septembrie in grila Pro TV, fiind difuzata de luni pana vineri, de la ora 17.00. De asemenea, incepand cu aceasta toamna, programul gazduit de Catalin Maruta nu va mai fi filmat la Buftea, ci s-a mutat intr-un nou platou, aflat in sediul din Bucuresti al Pro TV.

Pro TV aduce in aceasta toamna si o emisiune in premiera, “Extreme Makeover – Home Edition”, ce va fi difuzata in fiecare miercuri in prime time, incepand cu luna octombrie. Emisiunea va prezenta povesti ale unor familii care nu si-ar putea permite sa spere la o viata mai buna, dar care vor avea surpriza de a-si vedea casele renovate.

O premiera va fi in aceasta toamna la Pro TV si serialul turcesc “Black Rose/ Karagul”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16.00.

Tot la capitolul “premiere”, grila de toamna a Pro TV va insemna si incetarea transmiterii serialului “Tanar si nelinistit”, dupa 18 ani de difuzare. Serialul se va muta la Acasa TV, o alta televiziune detinuta de grupul CME in Romania.

in aceasta toamna la Pro TV continua si cea mai urmarita emisiune de stiri din Romania, “stirile ProTV de la ora 19.00”, de luni pana duminica, dar si emisiunea jurnalistica “Romania, te iubesc”, difuzata duminica, de la ora 18.00.

Pentru iubitorii de fotbal, Pro TV va difuza meciurile din Europa League, dar si meciurile din Cupa Romaniei.

Tot din grila de toamna a televiziunii vor face parte, in fiecare sambata si duminica seara, filme precum “Avatar”, “Escape Plan”, “RED 2”, “Riddick” si “Legendele lui Hercule”. in plus, in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 23.00, Pro TV va difuza serialele internationale “The Mentalist” (sezonul 5), “Fringe” (sezonul 5) si “Homeland” (sezoanele 2 si 3).

La randul sau, Kanal D mizeaza in aceasta toamna pe show-uri mari, dar mai ales pe ultimul sezon al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, care va fi difuzat din 4 septembrie, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00. Kanal D va intra cu aceasta productie in competitie directa, vineri seara, cu “Vocea Romaniei” si “X Factor”.

Grila de toamna a Kanal D, anuntata intr-un comunicat remis MEDIAFAX, va cuprinde productii noi, precum programul “KIDSing”, care va incepe pe 10 septembrie si va fi difuzat in fiecare miercuri de la ora 20.00. Juriul emisiunii va fi format din Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark, prezentatori fiind actorul Dan Bordeianu si cantareata Theo Rose.

“Discote-K”, un nou proiect de comedie al grilei de toamna a Kanal D, va incepe pe 13 septembrie si va fi difuzat in fiecare sambata de la 21.30. Show-ul va cuprinde situatii absurde si hilare, in care sunt parodiate tipologii ale romanului de rand si tipare ale relatiilor sociale. Actorii care dau viata personajelor din aceasta emisiune sunt Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Ionut Niculae, Ionut Toader, Sorin Cocis, iar prezentatorul programului este Razvan Alexe Krem.

Kanal D va difuza in aceasta toamna si “Supermodels by Catalin Botezatu”, un reality show de duminica seara, ce combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de supermodel. De asemenea, Mihai Calin va prezenta din toamna, la Kanal D, “Norocul bate la usa”, un quiz show ce ii va provoca pe romani sa raspunda la un maraton de intrebari care le poate aduce castiguri.

De asemenea, din 8 septembrie, de luni pana vineri, de la 16.45, Teo Trandafir va pune pe tapet problemele sociale cele mai arzatoare la “Teo Show”.

Ilinca Vandici va prezenta show-ul “D-Paparazzi”, in fiecare vineri, de la ora 22.00, in timp ce Adelina Pestritu va aparea in continuare in emisiunea “WOWBiz”, alaturi de Madalin Ionescu, incepand din 1 septembrie, de luni pana joi, de la ora 22.15.

Totodata, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, familia disfunctionala din serialul “Tradarea” isi continua saga in Turcia anilor ’60, Kanal D urmand sa continue si difuzarea emisiunii “O marit pe soacra mea” (care a inceput pe 24 august), in fiecare duminica, de la 21.30. in plus, Ernest isi continua dezvaluirile in noul sezon “Ochii din umbra”, in fiecare duminica, de la ora 22.00.

Emisiunea “Draga mea prietena” va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.00, cu noi prezentatori, iar programul “Asta-i Romania!” revine la Kanal D cu un nou sezon, din 6 septembrie. Astfel, in fiecare sambata, de la ora 20.00, Mihai Ghita prezinta cu umor “realitatile nefardate” ale Romaniei, dar si pe cele ale diasporei.

Televiziunea Romana – care inca nu si-a facut publica grila de toamna in integralitatea sa – va difuza doua noi emisiuni: “Starea natiei”, cu Dragos Patraru (din 1 septembrie, de luni pana joi, de la ora 23.00, la TVR 1) si “Vorbeste liber!”, cu Sorin Avram (din 1 septembrie, dupa “Telejurnalul” de seara al TVR 1).

Tot din 1 septembrie, de luni pana joi, incepand cu ora 22.15, Moise Guran revine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii “Biziday”.

Prima TV, o alta televiziune generalista de pe piata audiovizualului romanesc, pregateste pentru aceasta toamna mai multe emisiuni, intre care “Cronica Carcotasilor”, care va fi difuzata din 17 septembrie, intr-o noua formula dupa destramarea vechii echipe, si “Cusurgiii”, cu o echipa formata, printre altii, din Mihai Gainusa si Codrut Keghes, care vor realiza propriul lor proiect. Tot pentru aceasta toamna, Prima TV pregateste reality-show-ul “Utopia”.