Groparii dansatori șochează. Cine sunt cei trei fotbaliști de calibru pe care vor să-i ducă pe ultimul drum

Groparii dansatori cu sicriul în spate din Ghana, care și-au câștigat celebritatea mondială în timpul pandemiei de coronavirus au făcut o dezvăluire care va șoca lumea fotbalului. Liderul grupului de gropari dansatori a făcut un top trei al fotbaliștilor pe care ar vrea să-i conducă pe ultimul drum!

Groparii dansatori din Ghana au deveniti cunoscuți în toată lumea după ce clipul cu ei în ”exercițiul funcțiunii” a ajuns pe canalul youtube.

Liderul grupului Coffin Dance, Benjamin Aidoo, a declarat că este un fan înfocat al Barcelonei și că ar dori să îl conducă pe ultimul drum pe fostul Balon de Aur, Ronaldinho. De asemenea, ar dori să facă același lucru și în cazul lui Lionel Messi și Diego Maradona pe care îi apreciază la fel de mult.

Citește și: Cine sunt, de fapt, groparii dansatori care au devenit meme-ul anului 2020 în plină pandemie de coronavirus! Video

“Le urez tuturor o viață cât mai lungă, dar visez să îl conduc pe Ronaldinho pe ultimul drum. Mi-aș dori să fac asta și cu Maradona, și cu Messi, dar Ronaldinho m-a impresionat mereu cel mai mult”, a declarat ganezul pentru Foot Mercato.

Sursa foto: captură video