GROPILE de pe strazile principale din Bucuresti, ASTUPATE de Administratia Strazilor

Lucrarile de astupare provizorie a GROPILOR aparute pe strazile principale din Capitale in urma iernii au inceput in aceasta saptamana, a anuntat joi Administratia Strazilor Bucuresti (ASB).

Potrivit sursei citate, interventiile au loc pe urmatoarele artere: Drumul Taberei, Iuliu Maniu, Mihailescu Vintila, Virtutii, Calea Vitan, Vitan Barzesti, Calea Dudesti, Octavian Goga, Gloriei, Natatiei si Calea Grivitei.

De asemenea, se lucreaza pe strada Clabucet, strada Putul lui Craciun, strada Dornei, Ion Mihalache, strada Turda, bulevardul Unirii, Mircea Voda, Nerva Traian si Traian.

Citeste si: ACL Bucuresti sesizeaza CURTEA DE CONTURI in privinta lucrarilor de la PIATA CHARLES DE GAULLE

Administratia Strazilor precizeaza ca majoritatea problemelor aparute in carosabil pe arterele rutiere mentionate sunt zone cu fisuri in jurul caminelor de vizitare ale retelelor edilitare, GROPI sau crapaturi in asfat.

“Din cauza temperaturilor inca scazute, neconformitatile din partea carosabila vor fi remediate cu mixtura stocabila la rece, singurul material care se preteaza la astfel de temperaturi, urmand ca din primavara, cand temperaturile vor depasi 8-10 grade C, firmele de intretinere sa intervina cu materiale durabile pentru astuparea gropilor, conform standardelor tehnice in vigoare”, afirma reprezentantii ASB.

Citeste si: ASB astupa gropile provocate de caderile de zapada

Aplicarea plombelor din mixtura stocabila la rece este realizata pe cheltuiala constructorilor care se ocupa de intretinerea strazilor, pana cand se vor demara lucrarilor de intretinere propriu-zisa.

In acelasi timp, sursele citate precizeaza ca inspectorii ASB si inspectorii Primariei Capitalei vor monitoriza in continuare strazile din oras, in vederea identificarii si remedierii GROPILOR aparute.

Sursa foto: adevarul.ro