Gruia Stoica, arestat: “Caracatita” gandita si finantata de omul de afaceri la CFR VIDEO

Arestarea lui Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman (GFR) a scos la iveala numeroase aspecte ale veritabilei „caracatite” din cadrul companiei CFR Calatori, gandita si finantata de Stoica, omul care a fost atat de aproape sa pacaleasca pe toata lumea si sa puna mana pe CFR Marfa.

Insa planurile lui Gruia Stoica au fost date peste cap de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, acesta oprind la timp combinatia proprietarului de la GFR in urma cu aproape trei luni de zile. Stoica a fost refuzat si in Croatia, in luna ianuarie, iar miercuri seara a fost retinut preventiv pentru cumparare de influenta in cazul unei licitatii in valoare de 100 de milioane de euro.

Citeste si: Gruia Stoica, incatusat: Vezi ce acuzatii i se aduc patronului GFR 

Jurnalistii Rares Bogdan de la Realitatea Tv si Ion Teleanu de la ziuanews.ro au discutat in emisiunea „Jocuri de putere” difuzata de postul amintit, miercuri seara, despre toate combinatiile si tentaculele pe care Gruia Stoica le are in cadrul companiei CFR Calatori, o inselatorie uriasa pe care ministrul Ramona Manescu trebuie sa o starpeasca din radacini.

Citeste si: Privatizarea companiei feroviare croate HZ Cargo catre Grampet Grup, patronat de Gruia Stoica, a esuat 

Sursa foto si video: Mondo News si Realitatea Tv