GRUIA STOICA va avea cinci ZILE LIBERE pentru a-si face investigatii medicale

Omul de afaceri GRUIA STOICA, acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie si aflat in arest la domiciliu, va fi lasat in libertate timp de cinci zile pentru a-si face investigatii medicale la o clinica din Bucuresti.

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au decis, marti, la al doilea termen de judecata pe fond al procesului de coruptie al lui GRUIA STOICA si al avocatului Doru Bostina, sa ii permita omului de afaceri, aflat in arest la domiciliu, sa isi paraseasca locuinta pentru a merge la o clinica medicala privata pentru investigatii de specialitate.

Citeste si: GRUIA STOICA ramane in AREST LA DOMICILIU

Astfel, judecatorii au incuviintat ca in perioada 15-19 septembrie GRUIA STOICA sa paraseasca domiciliul pentru a face investigatii medicale care au fost deja prescrise. Decizia este definitiva.

Citeste si: GRUIA STOICA mai asteapta. Primul termen al procesului de CORUPTIE a fost amanat

In ceea ce priveste judecarea pe fond, marti a fost dispusa o noua amanare in acest proces, in conditiile in care dosarul nu se afla inca la Curtea Apel Ploiesti. Un nou termen in acest proces a fost stabilit pentru 10 octombrie.

Dosarul in care GRUIA STOICA este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie a fost stramutat la Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce ICCJ a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei de la Curtea de Apel Bucuresti.