Grup de MINORI specializat in furturi, destructurat de Politia Capitalei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGMPB), sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti au efectuat doua perchezitii domiciliare si au pus in executare 6 mandate de aducere emise pe numele unor tineri banuiti de comiterea mai multor infractiuni de furt, se arata intr-un comunicat al DGMPB.

In perioada ianuarie — iunie 2015, Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sector 3 Bucuresti a documentat activitatea infractionala a unui GRUP FORMATI DIN 6 TINERI, TOTI MINORI, care in intervalul 10 ianuarie — 20 aprilie 2015, a comis mai multe FURTURI DIN SOCIETATI COMERCIALE, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 50.000 de lei.

CITESTE SI: Un fost CAPITAN al STELEI a fost CALCAT de HOTI. A ramas fara BIJUTERII si CEASURI

Minorii, cu varste cuprinse intre 14 — 16 ani au patruns fie prin spargerea geamului, fie prin fortarea usii de acces in opt societati comerciale, toate situate pe raza sectorului 3, de unde au SUSTRAT TIGARI, DULCIURI, BAUTURI ALCOOLICE si JUCARII..

In acest moment, tinerii sunt audiati in vederea stabilirii intregii activitati infractionale, urmand a fi dispuse masuri legale.