Grup infractional specializat in TRAFIC DE MINORI SI PROXENETISM, destructurat

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au destructurat o grupare infractionala specializata in TRAFIC DE MINORI SI PROXENETISM, a anuntat miercuri Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, in urma a sapte perchezitii efectuate la locuintele membrilor gruparii, 23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiesti, pentru cercetari.

La data de 7 mai, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiesti, cu sprijinul politistilor din cadrul IJP Prahova, au efectuat sapte perchezitii, in judetul Prahova, la locuintele membrilor unui grup infractional organizat, specializat in TRAFIC DE MINORI SI PROXENETISM.

Citeste si: Persoane banuite de traficarea si EXPLOATAREA SEXUALA DE MINORE, identificate de politisti

Din cercetari a reiesit ca, din luna octombrie 2013 si pana in prezent, membrii gruparii ar fi racolat mai multe tinere, dintre care doua minore, pe care le-ar fi determinat sa intretina raporturi sexuale, contra cost, cu diferite persoane, sumele astfel obtinute fiind insusite de cei in cauza.

In urma perchezitiilor, 23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiesti, pentru cercetari.

Citeste si: Droga eleve si apoi profita de ele. Cazul incredibil al unui pedofil din Vaslui

Sapte dintre persoanele depistate sunt cercetate pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, TRAFIC DE MINORI SI PROXENETISM.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

Sursa foto: ziareromania.ro