Grupare infractionala specializata in trafic de canabis, destructurata in Arges

O grupare infractionala, formata din sase tineri cu varste intre 18 si 27 de ani, specializata in trafic de canabis, a fost destructurata in Arges, doi dintre tineri fiind prinsi in flagrant si retinuti, informeaza Politia Romana.

Politistii Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti au desfasurat vineri o actiune pentru prinderea unor suspecti de trafic de droguri de risc.

Politistii antidrog si procurorii DIICOT suspectau o grupare de trafic de canabis, care actiona pe raza municipiului Campulung si a localitatii Schitu-Golesti, judetul Arges.

In urma a doua actiuni de prindere in flagrant, organizate in municipiului Campulung si la Schitu-Golesti, au fost surprinsi doi suspecti, in momentul in care comercializau cantitatile de 15 respectiv 20 de grame de canabis.

In urma probatoriului administrat in cauza, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore fata de cei doi suspecti prinsi in flagrant. Cercetarile sunt continuate fata de toti membrii gruparii, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc, fapta prevazuta si pedepsită de art. 2 din Legea 143/2000.

sursa foto: descopera.ro