Gruparea STATUL ISLAMIC ameninta ca ARUNCA IN AER Casa Alba, Big Ben si Turnul Eiffel

Purtatorul de cuvant al gruparii STATUL ISLAMIC, Abu Muhammad Al-Adnani, a anuntat printr-un mesaj audio intentia organizatiei de “a arunca in aer Casa Alba, Big Ben si Turnul Eiffel”.

In mesajul audio, care are o lungime de 28 de minute, Abu Muhammad Al-Adnani afirma ca organizatia sa accepta juramantul de credinta al Boko Haram, apreciaza ca alianta dintre cele doua grupari teroriste este “o noua usa deschisa de Allah” si promite ca jihadistii sai vor merge in Africa de Vest.

Citeste si: PE: Jihadistii Gruparii STAT ISLAMIC trebuie adusi in fata CURTII PENALE INTERNATIONALE

Adnani declara ca STATUL ISLAMIC urmareste sa castige controlul asupra a numeroase metropole ale lumii, printre care Ierusalim, Kabul, Roma sau Paris.

Purtatorul de cuvant al STATULUI ISLAMIC ii avertizeaza pe evrei si crestini ca “fie se vor converti la islam, fie vor plati pretul suprem cand armatele voastre for fi izgonite din peninsula lui Mahomed, din Ierusalim si de pe toate pamanturile musulmane”.

Citeste si: STATUL ISLAMIC, o noua EXECUTIE SOCANTA: Un COPIL IMPUSCA un TANAR arab israelian acuzat de spionaj. VIDEO

Adnani isi incheie mesajul amenintator astfel: “Noi, cu ajutorul lui Allah, vrem Parisul inaintea Romei sau a Peninsulei Iberice, dupa care vom arunca in aer Casa Alba, Big Ben si Turnul Eiffel inainte de intregul Paris”.

Sursa foto: thegatewaypundit.com