Grupe Europa League. CFR Cluj – AS Roma 0-2 / Ardelenii se îndepărtează de calificare

Grupe Europa League. CFR Cluj va întâlni, joi seară, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” pe AS Roma într-o partidă contând pentru etapa a patra a acestei faze a competiției. Dan Petrescu și elevii săi speră să aibă o evoluție bună care să facă uitată umilința suferită pe ”Olimpico” acum trei săptămâni, scor 0-5.

Update: CFR Cluj a rezistat doar o repriză în fața celor de la AS Roma. Echipa antrenată de Paulo Fonseca s-a impus cu 2-0 și a obținut calificarea în 16-imile Europa League. Pentru campioana României accederea în primăvara europeană seamănă mai degrabă cu o misiune imposibilă.

În cealaltă partidă din grupa A, elvețienii de la Young Boys Berna s-au impus cu 1-0 pe terenul bulgarilor de la ȚSKA Sofia.

ȚSKA Sofia vs Young Boys Berna 0-1

A marcat: Nsame ’34

CFR Cluj vs AS Roma 0-2

Au marcat: Debeljuh ’49 (autogol), Veretout ’67 (penalti)

Clasament:

  1. AS Roma 4 meciuri (9-1 golaveraj) 10 puncte
  2. Young Boys 4 (6-3) 7
  3. CFR Cluj 4 (3-8) 4
  4. ŢSKA Sofia 4 (0-6) 1.

Știre inițială

Partida dintre CFR Cluj și AS Roma va începe de la ora 22.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Celălalt meci din Grupa A dintre ȚSKA Sofia și Young Boys Berna se va disputa de la ora 19.55.

CFR Cluj – AS Roma (echipe probabile):

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Djokovic, Itu, Păun – Chipciu, Debeljuh, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu.

AS Roma: Pau Lopez – Bruno Peres, Cristante, Juan Jesus, Calafiori – Villar, Diawara – Pedro, Lo. Pellegrini, C. Perez – Borja Mayoral. Antrenor: Paulo Fonseca.

Arbitru: Harald Lechner. Asistenți: Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (toți din Austria).

Clasament Grupa A:

1 AS Roma 7 puncte

2 Young Boys Berna 4p

3 CFR Cluj 4p

4 ȚSKA Sofia 1p.

Sursa foto: sport