GRUPUL PNL a parasit PLENUL SENATULUI. Sedinta, suspendata din LIPSA de CVORUM

SENATORII din GRUPUL PNL au parasit marti lucrarile PLENULUI, la ora 18.00, pentru ca nu au fost de acord in Biroul Permanent cu decizia de a nu se mai sustine, la final, sesiunea de intrebari si interpelari.

GRUPUL PNL a parasit lucrarile PLENULUI SENATULUI, sedinta fiind suspendata din LIPSA de CVORUM, a anuntat liderul senatorilor PNL, PUIU HASOTTI.
“Noi parasim PLENUL. Nu vreau sa intram intr-o disputa privind cvorumul si asigurarea CVORUMULUI. Ne vedem maine. Ca sa nu existe niciun fel de dubiu, scoatem si cartelele din aparatul de vot”, a anuntat PUIU HASOTTI, precizand ca liberalii nu au fost de acord in conducerea SENATULUI cu prelungirea dezbaterilor de lege, pana la ora 19:30 si depunerea intrebarilor si interpelarilor in scris.

Citeste si: ANTONESCU: VACANTA parlamentara pentru CAMPANIE nu are niciun fel de justificare si precedent 

PUIU HASOTTI a mai precizat ca nu exista o prevedere regulamentara care sa oblige senatorii sa depuna in scris aceste intrebari, si a adaugat ca liberalii nu au fost de acord cu schimbarea programului de lucru din SENAT.

Citeste si: Crin ANTONESCU: Motiunea de CENZURA nu este o idee abandonata

Ca urmare a constatarii lipsei de CVORUM, sedinta plenului a fost suspendata, urmand ca dezbatrile sa se reia miercuri, de la ora 9.00.