GTC TROPHY 2015 – “ZIUA CEA MAI LUNGA” din OFF-ROAD este gazduita la SARATA MONTEORU

GTC TROPHY 2015. GTC Motorsport si Red Bull te invita la un concurs unic, in care poti sa-ti testezi abilitatile OFF – ROAD capacitatea de efort dar si sa-ti faci propria strategie. De vineri pana sambata, trasee de zi si noapte pe roadbook si pe track, plus probe speciale. Altfel spus, 24 de ore si o singura decizie, a ta! Tu decizi cand mergi si cand stai, daca dormi sau nu, daca alimentezi sau nu, cat stai in pauzele de masa, cat de repede mergi pe traseu, daca repari masina in traseu sau te duci in service… Iar la final, trebuie sa participi la Trialul de sambata dupa-amiaza ca sa te poti bucura de Premiere si de petrecerea care va tine toata noaptea.

GTC TROPHY 2015. Hitachi Powertools Romania va asigura premiile concursului dar va provoaca si la Triatlonul Hitachi, un concurs de indemanare tehnica dotat cu un premiu atragator. Efortul tau va fi rasplatit cu trasee frumoase, la care adaugam cu generozitate: concursuri surpriza, un foc de tabara si un ceaun fermecat la renumita FERMA DACILOR, un mic dejun la CABANA IZVORANU, o petrecere sambata seara la CASINO MONTEORU cu trupa Folk Frate, iar noroiul va fi spalat cu bere Ursus si vin de Jidvei.

GTC TROPHY 2015. La intrecerea motoarelor cu tauri putere, membrii GTC Motorsport, in calitate de arbitrii-toreadori, vor selecta cei mai furiosi tauri in Arena Buzau. Si cum pe forestier nu-i ca pe asfalt, dar nici pe asfalt ca pe forestier, pasionatii de OFF-ROAD care se vor inscrie in concurs pentru a lua volanul de coarne au de ales intre trei clase: standard, open sau hobby. Castigatorii vor pleca acasa si cu ravnitele trofee unicat GTC TROPHY 2015!

GTC TROPHY 2015. Competitia se va desfasura in aceeasi locatie, SARATA MONTEORU, judetul Buzau, cu secretariatul si parcul tehnic la Hotel Cazino; cazarea va fi asigurata la hotelurile si pensiunile din statiune, clasificate cu 3 stele.

TOATE INFORMATIILE despre conditiile de participare, taxele aferente competitiei si alte date utile le gasesti AICI.