GUILHERME HAUBERT SITYA a semnat un contract pe 5 ani cu STEAUA BUCURESTI

FC STEAUA BUCURESTI a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca fotbalistul GUILHERME HAUBERT SITYA, fost component al echipelor Concordia Chiajna si Petrolul Ploiesti, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea bucuresteana.

GUILHERME HAUBERT SITYA,  in varsta de 24 de ani, evolueaza pe postul de fundas stanga si se va alatura in aceasta saptamana  lotului antrenat  de tehnicianul Constantin Galca in cantonamentul pe care ros-albastrii in efectueaza in statiunea turca Antalya.

CITESTE SI: STEAUA, INVINSA in meciul amical cu STURM GRAZ

“Sunt foarte fericit ca am ajuns la un club foarte mare. Imi doresc foarte mult sa muncesc bine si sa ma bucur de cat mai multe trofee. Le multumesc celor de aici pentru increderea acordata si sper ca, prin evolutiile mele, sa le rasplatesc efortul de a ma legitima”, a declarat GUILHERME HAUBERT SITYA pentru steauafc.com.

GUILHERME HAUBERT SITYA a jucat in acest sezon pentru echipa Greuther Furth. El a mai evoluat in Liga I pentru Concordia Chiajna in 2012 si pentru Petrolul Ploiesti in perioada 2012-2014. GUILHERME a mai fost dorit de gruparea din Ghencea si inainte sa plece la echipa din 2.Bundesliga.

CITESTE SI: Tucudean a semnat contractul cu Steaua

Sursa foto: sport.ro