Nicolae GUTA, gest REVOLTATOR fata de iubita sa si copilul NOU-NASCUT

Manelistul Nicolae Guta a devenit, zilele trecute, pentru a zecea oara tatic, insa iubita sa supranumita Beyonce de Romania este cu ochii in lacrimi. De cand a nascut, Guta nu a venit sa o vada nici pe ea si nici copilul nou-nascut (FOTO mai jos).

Georgiana Dumitriu a nascut de sase zile, dar in loc sa se bucure de micuta ei, cantareata este numai cu lacrimi in ochi, scriu cei de la Cancan. Aceasta sufera cumplit din cauza lui Nicolae Guta, care nu a venit deloc sa o vada la spital.

Se pare ca manelistul nu este prea impresionat de faptul ca a devenit din nou tatic, motiv pentru care nu “a rupt usa” la spital pentru a-si vedea fiica si nici sa isi viziteze iubita la maternitate, gest care i-a lasat cu gura cascata pe toti cunoscutii.

Citeste si: SOCANT! Nicolae GUTA, fortat sa cante dezbracat la o nunta. VIDEO

 

Desi i-a daruit o fetita de nota zece, care a cantarit 3,060 kg la nastere si a avut 50 de centimetri, Georgiana nu a primit inca nicio multumire din partea manelistului. De doua zile, tanara sta singura intr-un pat de spital si asteapta ca barbatul iubit sa vina sa o vada. Atunci cand se aduce vorba de Guta, aceasta se emotioneaza brusc si incearca sa evite subiectul.

Citeste si: Acest bebelus face FURORI pe internet. VIDEO ADORABIL

Durerea ei este fireasca, mai ales pentru o tanara aflata la prima sarcina. In astfel de cazuri, majoritatea barbatilor abia asteapta sa auda “s-a nascut”, pentru a-si coplesi partenerele cu flori si atentii. Se pare, insa, ca Nicolae Guta nu are astfel de obieciuri, mai ales ca acesta este al zecelea copil al sau, asa ca nu poate spune ca nu are experienta.

Daca abia a devenit tata pentru a zecea oara, in curand Nicolae Guta va repeta experienta. Sotia lui este si ea insarcinata, acesta fiind al doilea copil pe care i-l va darui celebrului manelist, mai scrie Cancan.

Reamintim ca Beyonce de Romania a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa pe 19 august. Acesta este al zecelea copil pe care il are regele manelelor si primul al frumoasei lui iubite. Ea a nascut la o maternitate din Bucuresti. 

Cu putin timp inainte sa nasca, “Beyonce de Romania” a ales si numele fetitei sale, aceasta urmand a fi botezata exact ca fata Elenei Basescu, Anais.

“Anais, e un nume special pe care l-am mai auzit in familia prezidentiala. Nu m-am inspirat de la Elena, m-am inspirat de la o matusa, asa o cheama pe nepotica, Anais Maria”, spunea cantareata, in urma cu ceva timp.

Cu patru zile inainte de a deveni mama, iubita manelistului a fost la manastirea Pasarea, insotita de cateva prietene. Aceasta a petrecut cateva minute bune in lacasul de cult, unde cel mai probabil ca s-a rugat pentru a avea o nastere usoara si lipsita de incidente. Si, dupa cum stau lucrurile, putem spune ca Dumnezeu i-a ascultat rugile.