GUVERN: AJUTOR DE URGENTA pentru familiile persoanelor decedate in TRAGEDIA de la COLECTIV

Guvernul a decis marti acordarea unor AJUTOARE DE URGENTA pentru FAMILIILE persoanelor care SI-AU PIERDUT VIATA IN TRAGEDIA de la COLECTIV. Potrivit unui comunicat al Executivului, remis Agerpres, ajutorul, in cuantum de 5.000 de lei, va fi acordat FAMILIEI FIECAREI PERSOANE DECEDATE.

“Identificarea beneficiarilor si plata ajutoarelor de urgenta se efectueaza de catre agentiile judetene pentru plati si inspectie sociala, respectiv a municipiului Bucuresti, in functie de domiciliul familiilor. Ajutorul va fi acordat in baza unei cereri adresate agentiei pentru plati si inspectie sociala din raza teritoriala a domiciliului si a unei copii a actului de identitate”, precizeaza Guvernul.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB ANUNTA UN AJUTOR DE URGENTA PENTRU FAMILIA FEMEII DE SERVICIU DECEDATA IN INCENDIU

In plus, Executivul va acorda un ajutor in valoare de 10.000 de lei pentru familia femeii decedate in incendiu care isi intretinea singura cei cinci copii cu varste cuprinse intre 11 ani si 23 de ani, precum si tatal paralizat, dupa ce sotul acesteia a decedat in urma cu 8 ani.

Titularul acestui ajutor de urgenta va fi fiica cea mare, Camelia, singurul copil major al familiei, mai anunta Guvernul.

Sursa foto: voceatransilvanie