GUVERNUL intra in VACANTA in luna AUGUST

Premierul VICTOR PONTA a anuntat, miercuri in cadrul sedintei saptamanale a Guvernului, ca in primele doua saptamani din august, Executivul va intra in VACANTA.

” Le multumesc vicepremierului GABRIEL OPREA si celorlalti membri ai Guvernului pentru ca v-ati facut foarte bine treaba in cele trei saptamani de absenta. Mesajul meu este foarte clar si pana luam o scurta vacanta la 1 august, vreau sa mergem cu motoarele in plin si sa ne facem treaba in ceea ce priveste atributiile Guvernului. Si chiar daca vom avea cele doua saptamani de pauza la inceputul lunii august, sa pregatim ce avem pentru sfarsitul lunii august si pentru sesiunea de toamna”, a declarat VICTOR PONTA.

CITESTE SI: PONTA: ROMANIA va arata mai bine fara STAMPILE. Este o ordonanta simpla, dar istorica 

VICTOR PONTA a fost plecat din tara aproximativ o luna de zile, in perioada 12 iunie-8 iulie, pentru a se opera la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang in Turcia, perioada in care si-a delegat atributiile vicepremierului GABRIEL OPREA. Ponta s-a intors in tara pe 8 iulie, iar pe 9 iulie si-a reluat atributiile de premier.

Sursa foto: jurnalul