GUVERNUL modifica LEGEA pentru ca VICTOR PONTA sa poata renunta la titlul de doctor

PREMIERUL ROMANIEI, VICTOR PONTA, ALOCATII, DIFERENTIEREA ALOCAIILOR, COPII, STARE MATERIALA, FAMILII SARACE

LEGEA EDUCATIEI NATIONALE  va fi modificata de GUVERN, prin introducerea unui articol care va conferi titularilor unui TITLUL de DOCTOR dreptul sa renunte la acest titlu in baza unei cereri adresate MINISTERULUI EDUCATIEI, in conditiile in care legislatia actuala nu reglementeaza o astfel de situatie.

“In prezent, legislatia nu prevede ce se intampla in cazul in care o persoana vrea sa renunte la titlul de doctor. Acum, aceasta procedura va fi reglementata din punct de vedere legal”, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

CITESTE SI: FOTO PLAGIATORUL VICTOR PONTA ar renunta la TITLUL de DOCTOR, dar NU POATE

Pe agenda sedintei de luni a Guvernului a fost introdus un proiect de ORDONANTA de URGENTA care modifica Legea educatiei nationale si OU privind asigurarea calitatii educatiei.

LEGEA va fi MODIFICATA dupa ce, in urma cu doua saptamani, premierul VICTOR PONTA a anuntat ca a trimis o scrisoare catre rectorul Universitatii Bucuresti in care il notifica asupra faptului ca renunta la TITLUL de DOCTOR in drept acordat in 2003.

CITESTE SI: Universitatea din Bucuresti ii RASPUNDE lui VICTOR PONTA in legatura cu titlul de DOCTOR in drept. FOTO in articol 

Sursa foto: realitatea.net