Guvernul va crea un mecanism de lucru si intalniri periodice cu voluntarii implicati in cazul Colectiv pentru a le folosi expertiza

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat luni ca Executivul va crea un mecanism de lucru pentru a folosi experienta voluntarilor care au ajutat victimele incendiului din Clubul Colectiv.

“Exista angajamentul ferm al premierului de a urmari situatia victimelor de la Colectiv, cu tot ce este necesar pentru revenirea lor, integrarea lor, va exista o monitorizare permanenta si vom face impreuna toate eforturile pentru a gasi solutiile cele mai bune indiferent de costuri”, a declarat Dan Suciu, dupa o intalnire pe care premierul DACIAN CIOLOS a avut-o cu un grup de voluntari care au participat la transferul victimelor din clubul Colectiv din spitalele romanesti in cele din strainatate.

”Exista o expertiza pe care ei, in calitatea de voluntari, au dobandit-o si merita utilizata. Vom avea intalniri periodice, vom crea un mecanism de lucru in asa fel incat expertiza sa fie utilizata in reformarea sistemului si sa duca in viitor la preintampinarea unor astfel de situatii. Exista angajamentul ferm de a avea in continuare aceste intalniri, de a crea un parteneriat si a crea aceasta expertiza”, a mai precizat purtatorul de cuvant al Guvernului.

Sursa foto: mediafax