Guvernul va plati 800 de mii de euro pentru 51 de Dacia Duster care vor fi donate omologilor de la Chisinau

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a atribuit companiei Renault Commercial Roumanie un contract de 3,55 milioane lei (aproximativ 800.000 euro), cu TVA, pentru achizitia a 51 de masini marca Dacia Duster, SUV-urile urmand sa fie transmise Guvernului Republicii Moldova, informeaza Mediafax.

Acordul a fost adjudecat de subsidiara grupului francez Renault la 13 august, in urma unei licitatii deschise la care nu au fost inregistrate alte oferte. Achizitia celor 51 de masini Dacia Duster Laureate este derulata prin Programul Rabla.

CITESTE SI: Economia Romaniei este IN PERICOL! Trimestrul trei a inceput FOARTE RAU, iar perioada electorala va adanci criza 

“Autovehiculele vor fi transmise Guvernului Republicii Moldova, conform acordurilor internationale incheiate intre cele doua state”, a comunicat SGG.

Guvernul a anuntat la finalul sedintei din 19 august ca a aprobat o hotarare prin care Romania va dona Cancelariei de Stat a Republicii Moldova un numar de 15 autovehicule Dacia Duster. Modelul Duster a fost lansat in martie 2010.

CITESTE SI: Banii din TAXA PE STALP vor merge mai intai la BUGETUL DE STAT 

Sursa foto: automarket.ro