HACKERII LOVESC DECISIV: MOARTEA LUI VLADIMIR PUTIN anuntata pe TWITTER

Un hacker a spart miercuri unul din conturile de TWITTER ale premierului rus DMITRI ANATOLIEVICI MEDVDEV. Pe contul retelei de microblogging a lui DMITRI ANATOLIEVICI MEDVDEV a aparut un mesaj care anunta MOARTEA presedintelui VLADIMIR PUTIN.

“Un hacker a spart miercuri unul din conturile pe retelele de socializare ale premierului rus DMITRI ANATOLIEVICI MEDVDEV. Jurnalistul Dan Alexe, corespondentul Europei Libere la Bruxelles, a transmis stirea pe facebook. Alexe scrie: Oare cat de zguduitor e orgasmul hackerului care sparge contul lui MEDVEDEV si posteaza:”VLADIMIR VLADIMIROVICI (PUTIN) s-a dus dintre noi… Fie-i tarana usoara.” S-a intamplat azi”, scrie Flux24.ro

CITESTE SI: VLADIMIR PUTIN este BOLNAV! Presedintele rus si-a ANULAT vizita in Kazahstan 

Kremlinul a dezmintit miercuri seara informatiile potrivit carora presedintele rus VLADIMIR PUTIN si-a amanat vizita care urma sa aiba loc in zilele de 12 si 13 martie in Kazahstan din cauza starii de sanatate. 

O sursa din cadrul guvernului kazah declarase anterior ca vizita lui VLADIMIR PUTIN a fost amanata din cauza ca presedintele FEDERATIEI RUSE s-ar fi imbolnavit. 

Sursa foto: ria.ru