HAGI, anuntul socant! Totul i se trage de la GICA POPESCU!

Cel mai mare fotbalist roman din istorie, GICA HAGI, protesteaza fata de condamnarea cumnatului sau GICA POPESCU si nu va fi prezent, sambata, pe National Arena, la meciul Romania – Ungaria, din preliminariile CE 2016.

“Nu am nicio relatie cu actuala conducere a Federatiei. Prietenul meu si totodata unul dintre capitanii echipei nationale e in locul unde e si atat timp cat sta acolo, eu sunt langa el. Nu am niciun contact, nicio relatie.

Citeste si: GICA POPESCU, O NOUA VESTE TERIBILA PRIMITA IN INCHISOARE! CE DECIZIE A LUAT SOTIA FOTBALISTULUI!

Vreau sa sufar si eu cat sufera si el. Nu merg niciodata la meciurile echipei nationale cat timp Gica Popescu se afla dupa gratii. Ma uit din fata televizorului. E o forma de protest”, a spus GICA HAGI la Dolce Sport, potrivit prosport.ro.

In rechizitoriul DNA, pentru perioada 1999-2005, au fost prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate in strainatate, acestia provenind de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Otelul Galati si Gloria Bistrita.

 Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie 2014, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe GHEORGHE POPESCU la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Citeste si: VESTE EXCELENTA PRIMITA DE GICA POPESCU IN SPATELE GRATIILOR

Mihai Stoica, George Copos si GHEORGHE POPESCU sunt incarcerati la Penitenciarul Rahova, Jean Padureanu este la Spitalul Penitenciarului Jilava, Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali sunt la Penitenciarul Poarta Alba, iar Gigi Netoiu, la Penitenciarul Craiova.

Sursa foto: fanatik.ro