Hagi ar putea promova statiunea Mamaia intr-un film realizat de patronatele din Turism

Gica Hagi ar putea fi simbolul statiunii Mamaia, anul viitor. Cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor ar putea promova statiunea Mamaia intr-un film de prezentare, daca va accepta propunerea facuta de Primaria Constantei si de patronatele de pe litoral.

“Vom lansa in primavara, impreuna cu primarul Radu Mazare, filmul oficial de prezentare a statiunii Mamaia si este primul film de promovare a unei destinatii turistice din Romania realizat nu de catre o autoritate publica a statului, ci de catre asociatii si patronate”, a declarat  Corina Martin, vicepresedinte ANAT.

Aceasta a spus ca primarul Radu Mazare nu va aparea in film. “Nu este neaparat nevoie sa apara in acest film. Ne straduim sa-l convingem pe Gica Hagi sa apara in acest film, chiar la finalul filmului”, a adaugat Martin, citata de Mediafax.

In filmul de promovare vor fi incluse cele mai frumoase evenimente din Mamaia care au avut loc anul acesta. Corina Martin a explicat ca filmul de promovare vizeaza doar aceasta statiune, fiind finantat din taxa de promovare introdusa la inceputul anului.

Hagi va avea un cuvant de final, si va fi acompaniat, bineinteles, de o minge de fotbal. Fostul fotbalist ar urma sa spuna “Welcome to Mamaia”.

Foto: Neptun TV