Hagi, ovationat la derbiul dintre Galatasaray si Fenerbahce

GICA HAGI va reveni langa echipa nationala. Vezi cine spune asta!

Fostul fotbalist si antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a devenit, duminica, “Legenda a clubului” din Istanbul, el fiind ovationat de public la derbiul cu Fenerbahce, pe Turk Telekom Arena, informeaza presa turca.

Hagi a intrat pe teren inainte de startul meciului contand pentru etapa a XXVIII-a a campionatului Turciei si a primit o placheta din partea conducerii clubului. Romanul a fost aplaudat si ovationat de public, care l-a si chemat sa il salute.

“Derbiul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireasa de pe tort”, declara Gheorghe Hagi pentru postul Lig TV, inaintea partidei.

Potrivit timeturk.com, Hagi a fost si protagonistul unui moment care l-a surprins pe arbitrul partidei, Bulent Yildirim. in momentul in care romanul a intrat pe gazon, Bulent Yildirim se incalzea. Centralul s-a indreptat catre Hagi pentru a da mana cu el, dar fostul international nu l-a vazut, astfel ca arbitrul a ramas cu mana intinsa.

Citeste si: Hagi negociaza preluarea echipei Galatasaray

Gheorghe Hagi a jucat pentru Galatasaray Istanbul in perioada 1996-2001, reusind sa inscrie 59 de goluri in 132 de partide disputate in campionat. Cu Galatasary, Hagi a castigat patru titluri in Turcia, de trei ori Cupa Turciei, o data Cupa UEFA si o data Supercupa Europei. El a fost si antrenorul echipei din Istanbul, cu care a cucerit Cupa Turciei.

Foto: sportfc.com