Hagi s-a dezlănțuit: Îmi este rușine că m-am întors acasă! M-ați pierdut, vreau să plec

Gică Hagi s-a săturat de problemele din fotbalul românesc! El a anunțat că intenționează să plece din România, dezamăgit fiind de tot ceea ce se întâmplă în fenomen.

Însă, Hagi a spus că nu va renunța la proiectul Viitorul, pe care îl va susține din străinătate. “Mi-e rușine că m-am întors acasă. M-ați făcut să mă simt că mi-e rușine că m-am întors acasă. Voi toți, media și suporteri, știți care sunt problemele fotbalului românesc. Vă e teamă să le spuneți. Eu zic pentru că pe mine mă doare și mă interesează. Asta e, nu e nicio problemă. Ce rost are să mai vorbesc, să mai spun lucrurilor pe nume. Realitatea e una: în toată lumea toți se dezvoltă, iar în România se desființează echipe, terenuri, tot! Nu mă revolt, mie îmi merge bine, ați văzut ce e aici la mine.

Cu toții plângeți când vine Polonia și ne dă trei, când vine Olanda și ne dă șapte și nici nu ajungem la poartă. Vreți să vedem fotbal ca astăzi? Realitatea e cruntă! Cum arată Liga 2 și Liga 3, cum arată campionatele de juniori… e crunt! Eu merg pe drumul meu și o să ne vedem peste 15-16 ani și o să îmi puneți iarăși placa de acum 15 ani.

Pe mine să nu mai contați! În ce privește opinie sau implicare, m-ați pierdut definitiv. Sunt implicat aici, fac ce pot să fac, dar pe mine m-ați pierdut ca mare sportiv ce putea să facă ceva. O să stau să mă uit să văd unde duceți România. Eu până în momentul de față mi-am făcut treaba față de fotbalul românesc, și ca jucător, dar și după ce m-am lăsat.

Singurul gând al meu este să plec. Voi pleca, nu las Viitorul, dar sunt sigur că voi pleca. Nu știu când, dar cât mai repede. Pe mine m-ați pierdut. Sunt multe interese meschine. Politică multă, din păcate. Primul gând al meu în momentul de față este să plec din țară! Cu toate că am o obligație aici, dar voi încerca să o susțin de departe. Voi pleca! Mă duc cu ale mele, vreau să îmi văd de drumul meu. Nu e loc acasă”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Gică Hagi este patronul și antrenorul de la Viitorul Constanța, formația care a câștigat titlul în Liga I sezonul trecut.

Sursă foto: sport