HAGI vrea sa revina pe teren la 50 de ani

GICA HAGI si-a exprimat dorinta de a reveni in circuitul fotbalistic, cel mai valoros fotbalist roman al tuturor timpurilor visand la un meci de retrage in tricoul echipei sale, VIITORUL CONSTANTA.

”Daca portarul Farid Mondragon a aparat la un Campionatul Mondial la 43 de ani, as putea sa vorbesc si eu cu Stelica (n.r. – Bogdan Stelea, proaspat instalat antrenor la Viitorul Constanta) si sa redebutez la 50 de ani, in Liga I”, a spus Hagi.

Citeste si: GICA HAGI va mai patrona o echipa

Daca ar reveni pe teren la Viitorul, GICA HAGI ar putea schimba pase chiar cu fiul sau, Ianis (16 ani), care va fi in lotul largit al echipei pentru sezonul ce va incepe pe 25 iulie. Mircea Lucescu detine recordul de varsta pentru Liga I. In 1990, ”Il Luce” a jucat ultima oara, la 45 de ani, intr-ul Sportul – Dinamo (1-1), cand a intrat pe teren in minutul 76. 

Citeste si: “REGELE” GICA HAGI a fost JIGNIT de jurnalistii britanici

Tot astazi, Gica Hagi a luat o decizie radicala in semn de protest fata de condamnarea lui Gica Popescu la inchisoare. Suparat ca bunul sau prieten e inchis, Regele anunta ca nu va mai veni la niciun meci al echipei nationale a Romaniei. “Cat timp Gica Popescu este acolo, nu mai calc pe stadion la meciurile nationalei”, a spus Hagi, conform SportNews.