HALEP, despre finala cu Serena Williams: “Va trebui sa joc INTELIGENT-AGRESIV”

SIMONA HALEP va juca duminica cel mai important meci al carierei, sportiva noastra infruntand-o pe numarul 1 mondial, SERENA WILLIAMS, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP a invins-o, fara drept de apel, pe SERENA WILLIAMS, in urma cu doar patru zile, provocandu-i cea mai mare infrangere din ultimii 16 ani.

Citeste si: SIMONA HALEP SCRIE ISTORIE! A AJUNS IN FINALA LA TURNEUL CAMPIOANELOR!

Duminica, cele doua tenismene se vor lupta cu trofeul pe masa. “Va fi diferit de data aceasta pentru ca este o finala”, afirma SIMONA, in cadrul unui interviu realizat de Luminita Paul pentru GSP.

Intrebata daca nu se simte ca si cum ar fi disputat deja patru finale, Halep a marturisit ca toate au fost partide grele:

“Acum urmeaza adevarata finala, dar voi incerca s-o iau ca pe un meci normal. Ca si cum ne-am infrunta intr-un turneu, in turul 2 sau 3. Stiu ca vor fi emotii, n-are cum sa nu fie asa, dar, venind aici, n-am avut nici un fel de asteptari. N-am presiune, nimic de pierdut, vom vedea ce se intampla”, a declarat SIMONA.

Aceasta a mai spus ca stie si ce trebuie sa joace si spera sa iasa “la fel de bine”. “Prima data am avut un plan in minte si, pur si simplu, l-am executat. A iesit. Va fi si un joc mental fiindca ea e mai puternica fizic decat mine, loveste mai tare. Va trebui sa joc inteligent-agresiv, n-am nici o sansa daca stau in spatele liniei de fund”, a mai completat SIMONA HALEP.

Citeste si: FOTO INCENDIAR! CUM ARATA ADVERSARA SIMONEI HALEP GOALA!

Meciul dintre HALEP SI WILLIAMS va incepe la ora 13.00.