HALEP, despre meciul cu Williams: “Meciul acesta nu inseamna TOTUL in cariera mea”

SIMONA HALEP, revenita luni in tara, la doar o zi dupa ce a pierdut finala Turneului Campioanelor de la Singapore, s-a declarat bucuroasa ca a avut sansa sa joace de doua ori cu cea mai buna jucatoare a lumii, SERENA WILLIAMS.

”A fost o saptamana foarte frumoasa pentru mine si ma bucur sa fiu din nou acasa. Ma bucur ca am terminat anul acesta deosebit cu un turneu deosebit. Sunt bucuroasa, sunt implinita si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere sa continui rezultatele acestea frumoase. A fost un turneu deosebit, o implinire pentru mine, am terminat anul bine si ma bucur foarte mult. Anul trecut am castigat ultimul meci al anului, dar anul asta nu am putut. Dar am jucat impotriva numarului unu mondial si nu am nimic de regretat”, a spus SIMONA HALEP la aeroportul Otopeni.

Citeste si: SIMONA HALEP A REVENIT PE LOCUL TREI IN CLASAMENTUL WTA

Halep a explicat ca oboseala i-a afectat jocul in a doua infruntare cu Serena, chiar in finala turneului: ”Primul meci a fost OK pentru mine, am fost mai odihnita, mai proaspata, era al doilea meci din turneu. Am si surprins-o, cred eu, pentru ca nu ma stia, nu am jucat anul acesta deloc cu ea, probabil ca a fost ceva nou si pentru ea. In al doilea meci, am fost destul de obosita. Am jucat destul de bine si destul de mult, am avut meciuri foarte grele, am servit destul de bine si bratul meu a cam cedat in finala, dar sunt bucuroasa ca am putut sa ajung pana acolo si am avut posibilitatea sa joc de doua ori intr-o saptamana chiar cu SERENA”.

Jucatoarea din Constanta putea sa se menajeze in meciul cu Ivanovic, pentru a avea mai multa energie in finala, dar a ales sa nu se abata de la filosofia ei, de a castiga fiecare meci: ”Am facut lucrurile asa cum mi se pare normal. Am jucat fiecare meci ca sa-l castig, asa cum fac intotdeauna si am luat, zic eu, decizia care ma linisteste pe mine.”.

Victoria din primul meci cu SERENA WILLIAMS i-a adus SIMONEI mai multa incredere in fortele proprii, dar acest moment nu va ramane cel mai important din cariera ei:

Citeste si: SERENA WILLIAMS I-A PREZIS VIITORUL SIMONEI HALEP. CE I-A SPUS AMERICANCA DUPA FINALA

”A fost un meci mare, castigand impotriva ei, dar meciul acesta nu inseamna totul in cariera mea. A fost un meci, o zi, asa cum s-a vazut, in finala m-a batut, deci nu inseamna foarte mult, dar imi da incredere multa ca pot sa ajung la un nivel si mai inalt decat sunt acum, ca pot sa castig contra ei, o jucatoare pe care o consider foarte puternica si cea mai buna acum. Mi-a dat incredere ca pot sa joc un tenis bun, un tenis solid, sunt increzatoare in fortele mele, sper in continuare sa mai am meciuri contra ei si sa si castig”.

Dupa o vacanta scurta, Simona va relua pregatirea pentru viitorul an cu un cantonament la munte si probabil cu un nou staff tehnic.

Numarul trei mondial s-a bucurat ca meciul cu Spania din Fed Cup va avea loc la Galati: ”Am aflat ca se joaca la Galati. E un oras care inseamna mult pentru mine, am jucat multe turnee la juniori, pe care le-am si castigat, sper si la Fed Cup sa castig meciurile, chiar daca acest an am pierdut unul dintre ele”.

Sursa foto: observator.ro