Halle Berry și-a făcut un nou tatuaj! Ce model a ales actrița în vârstă de 52 de ani. Foto în articol

Halle Berry le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram noul său tatuaj. În vârstă de 52 de ani, actriță a optat pentru un model care seamănă cu o viță de vie ce îi aluneca elegant pe spate.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Lady Gaga și-a prezentat noul tatuaj – un trandafir uriaș plasat pe spate – și se pare că Halle Berry a optat pentru design similar, realizat de-a lungul coloanei vertebrale. Potrivit Express UK, în descrierea fotografiei publicate pe Instagram, Halle a scris: “Cine spune că nu pot fi o sirenă”, și a adugat un emoji cu creatura fabuloasă închipuită ca o femeie cu coada de pește, care, prin cântecele ei, ademenește corăbierii în locuri primejdioase.

Până în acest moment, nu se știe dacă desenul este unul temporar sau permanent, însă într-un interviu mai vechi pe care actrița de Oscar l-a acordat ediției britanice a revistei Cosmopolitan, Halle spunea că preferă pielea curată, fără imperfecțiuni.

Citește și: JENNIFER LOPEZ S-A LOGODIT CU ALEX RODRIGUEZ, DUPĂ DOI ANI DE RELAȚIE! FOTO ÎN ARTICOL

Berry a admis că cea mai mare greșeală pe care a comis-o a fost să-și tatueze numele primului ei soț pe una dintre fese. Actriță a acoperit desenul cu o floarea-soarelui și și-a explicat alegerea. “Am ales floarea-soarelui pentru că atunci când întunericul coboară, ea se închide pentru regenerare. Îmi doresc să nu-mi fi făcut acel tatuaj, pielea curată este întotdeauna mai frumoasă.”

Vedeta din “X-Men” a lucrat recent ca producător executiv la un nou serial de televiziune numit “Boomerang”, care se difuzează în prezent pe canalul american BET. Fanii nu vor mai trebui să aștepte mult însă pentru a o vedea din nou pe însăși Berry pe marele ecran, următorul său film, “John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, urmând să fie lansat în mai pe marile ecrane.

Sursa foto: instagram