Halloween-ul, subiect de scandal intre parinti si profesori

Halloween-ul ii deranjeaza pe parintii romani! Mai exact, manifestarile organizate de Halloween in scoliile romanesti sunt combatute de acestia. Zeci de organizatii non-guvernamentale solicita ministerului Educatiei Nationale sa opreasca astfel de manifestari pe motiv ca Halloween este o sarbatoare “satanista”.

ONG grupate in Coalita pentru Familie si Constitutie, arata, intr-un comunicat remis Mediafax, ca au luat act “cu profunda ingrijorare de perpetuarea in sistemul educational romanesc a unei asa-zise sarbatori care exalta frica, intunericul si moartea” si solicita oficialilor din Educatie sa opreasca aceste manifestari care ar putea afecta sanatatea si dezvoltarea armonioasa a celor mici”.

“Si in acest an, la fel ca in anii precedenti, in numeroase institutii de invatamant, atat scoli, cat si gradinite, profesorii, invatatorii si educatorii au derulat si continua sa desfasoare activitati prin care isi propun sa generalizeze aceasta campanie de reeducare a elevilor romani, in spirit pagan, cu accente malefice. Constient sau nu, cu concursul cadrelor didactice, elevii romani sunt implicati in lumea vrajitoriei si a satanismului”, se arata in comunicat.

Sursa foto: gherlainfo.ro