TEORIE HALUCINANTA: Actorul Robin Williams a fost OMORAT

HALUCINANT! Actorul Robin Williams ar fi fost UCIS

Moartea indragitului actor Robin Williams a socat o lume intreaga. Castigator de Oscar, Robin Williams (63 de ani) a fost gasit mort in locuinta sa din Tiburon, California, Statele Unite, iar imediat dupa anuntul privind decesul marelui actor au aparut si speculatiile. Oficial, prima ipoteza in cazul mortii actorului este sinuciderea, insa cele mai recente speculatii pun masa o teorie halucinanta: a fost ucis.

CITESTE SI: ROBIN WILLIAMS A MURIT! ASA A MURIT CELEBRUL ACTOR

Conform acestei teorii, care ridica totusi multe semne de intrebare, Robin Williams ar fi fost ucis de o organizatie secreta. O alta teorie care este luata in calcul este ca actorul ar fi fost ucis de catre Illuminati. Fanii actorului au scris zeci de mesaje pe pagina de Twitter a acestuia legat de acest subiect. Dealtfel, admiratorii lui Robin Williams sunt de parere ca actorul nu s-a sinucis, ci ca a fost omorat.

CITESTE SI: BIOGRAFIE ROBIN WILLIAMS: UN ACTOR DE COMEDIE GENIAL 

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani. Potrivit autoritatilor, actorul s-ar fi sinucis prin asfixiere. Starul a fost vazut ultima data in viata duminica seara in jurul orei 10. Decesul actorului Robin Williams a fost pronuntat la ora 12:02, ora Americii.

Nu este prima celebritate despre care s-a spus ca ar fi fost ucisa de catre aceasta grupare. Michael Jackson , Paul Walker sau presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, ar fost si ei ucisi de iluminati, potrivit unor zvonuri iesite in presa.

Citeste si: CELE MAI IMPORTANTE ROLURI DIN CARIERA LUI ROBIN WILLIAMS. VIDEO

ROBIN WILLIAMS a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune “Mork and Mindy” si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul “Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele “Buna dimineata, Vietnam”, “Cercul poetilor disparuti” si “Regele pescar”.