Halucinant! Alexandru Cumpănașu a folosit cazul Caracal în clipul de campanie! Video

Alexandru Cumpănașu a stârnit un val de reacții dure pe internet după ce și-a publicat noul clip de campanie în care apare una dintre victimele monstrului de la Caracal. Candidatul la alegerile prezidențiale a reușit fix opusul prin campania de publicitate.

Clipul oficial de campanie conține imagini cu Alexandra Măceşanu, mama acesteia şi casa lui Gheorghe Dincă precum și Alexandru Cumpănașu și soția lui. Alexandru Cumpănașu a fost aspru criticat pentru faptul că se leagă de tragedia din Caracal pentru a avea mai multe vizualizări și șanse la alegerile prezidenţiale.

Citește și: VIORICA DĂNCILĂ ȘI-A LANSAT CLIPUL DE CAMPANIE! CE SLOGAN ARE ȘI CE LE PROMITE ROMÂNILOR! VIDEO

„Nimeni nu s-a mai cățărat în România pe un cadavru așa cum face jegul ăsta uman. Nici Dan Diaconescu nu a mers până acolo încât să exploateze drama propriei lui familii pentru interesele personale. Cumpănașule, ești o lepră umană!”, „Ultima scursură umană, care insistă să-și facă campanie pe spatele unei tragedii”, „Mda… Se folosește de cazul Caracal pentru campania sa electorală… frumos…”, „Un spot pe masura lui Cumpanasu: ridicol maxim”, au fost câteva dintre comentariile internauților care au urmărit clipul video al lui Alexandru Cumpănaşu.

Sursa video: youtube