HALUCINANT CARACATITA combinatiilor lui DARIUS VALCOV din judetul OLT

O noua dezvaluire INCENDIARA despre COMBINATIILE facute de fostul ministru al Finantelor Publice DARIUS VALCOV si gasca sa in judetul Olt au fost dezvaluite de jurnalistii de la concretinolt.ro. Sursa citata au descris, punct cu punct, itreaga schema pusa la punct de acolitii lui DARIUS VALCOV, fostul ministru URMARIT PENAL de procurorii DNA pentru o SPAGA de 2 milioane de euro, in perioada 2012-2014.

In continuare va prezenta, in forma integrala, articolul publicat de concretinolt.ro:

“In perioada 2012-2014 mai multe persoane publice si omeni de afaceri din Slatina au fost promovate in Agentia de Imbunatatiri Funciare (ANIF). Toti din anturajul lui DARIUS VALCOV, fostul ministru de Finante urmarit penal pentru o spaga de 2 milioane de euro.

Numitii: Barbu Adi Florinel , Morlova Cristian, Barbu Florin Ionut, Smarandache Gheorghe, Onica Dumitru.

CITESTE SI: DEZVALUIRI ULUITOARE in dosarul lui DARIUS VALCOV: Ministrul primea MITA in PUNGI DE PLASTIC si avea intalniri in CIMITIR. STENOGRAME

Din mana si prin semnatura lor au mancat milioane de euro multi dintre ,,pulifricii” lui DARIUS VALCOV. Dar sa-i luam pe rand.

BARBU ADI FLORINEL a fost, inainte de a ajunge la ANIF, director general la SGA Olt. Prin firma administrata de tatal sau, unde este incadrat in functia de director economic- cum reiese din Declaratia de interese nr. 18.492 din 12.07.2012, SC Panadria SRL, a derulat mai multe contracte de lucrari publie la Primaria Slatina. In timp ce ocupa functia de director la SGA si apoi la ANIF firmele acestuia exploatau in regim de balastiera zonele adiacente Raului Olt.

De la Primaria Slatina, SC Panadria a primit in 2013, in asociere cu SC Cafmin (CRISTI TOMESCU- urmarit penal, aflat in prezent sub control judiciar in dosarul spagii lui Valcov!!!), contractul de amenajare a Clubului Nautic- Plaja Olt, in valoare de 30 milioane Ron, cu o mare pondere de cofinantare din bugetul local.

MORLOVA CRISTIAN– a fost numit in functia de director economic la ANIF. Morlova a fost asociat al lui DARIUS VALCOV in SC Millenium Group&CO (in prezent radiata) si SC DAR&CRISS SRL Slatina(MO nr. 1016/23.05. 2001), radiata azi. Personajul in caua este asociat in SC CCSM Corturi Industriale SRL Bucuresti si a livrat cortul de pe Dealul Gradiste, amplasat, in scopul organizarii de evenimente festive(pus ori de cate ori s-a impus la dispozitia chefurilor de partid!), pe terenul in suprafata de 5001 mp trecut din domeniul public in cel privat al mun. Slatina si vandut catre SC Rupiah Craiova(n.n. firma care urma sa-si schimbe sediul in Slatina si sa semneze contractul nr. 1127/25.08.2010 in valoare de 8.000 de miliarde lei veci pentru intretinerea spatiilor verzi). Vanzarea s-a facut in baza contractului de vanzare-cumparare nr. 637/02.05.2007(BNP R. Buicescu), terenul fiind revandut catre SC Rubinstein Holding SRL infiintata in Slatina, Dealul Gradiste, in locatia cortuui, detinuta si administrata de GHENCIU CRISTIAN MARIN. Tranzactia s-a facut prin contractul de vanzare-cumparare nr. 174/22.02.2013(BNP V. Constantinescu). Terenului i-a fost schimbata categoria de folosinta in ,,curti constructii” desi era parte a Sitului Rospa  0106 Valea Oltului Inferior- Dealul Gradistei, Parcul Oltului(Arie de protectie speciala avifaunistica).

CITESTE SI: EXPLOZIV DANUT VOLINTIRU, nr 3 in DNA, PLATIT de un invinuit din dosarul lui DAN SOVA 

SMARANDACHE GHEORGHE a fost promovat in functia de consilier al Ministrului Finantelor, urmarit penal pentru trafic de influenta, DARIUS BOGDAN VALCOV. In vederea functionarii activitatii cortului a fost infiintata la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Slatina, Asociatia ,,Center Art Centrul International De arta Romania” din Slatina, fondatorul fiind nimeni altul decat Smarandache, varul lui Ghenciu. Aceasta asociere a fost beneficiarul sumelor alocate de Primaria Slatina prin arestatul la domiciliul MINEL FLORIN PRINA, pentru diverse evenimente ca revelionul pensionarilor, fara ca vreodata sa fie stabilita o limita minima a cotei parti din profit ce urma sa revina  in bugetul Primariei Slatina.

ONICA DUMITRU– a fost numit in functia de sef serviciu administrativ al ANIF. La vremea cand DARIUS VALCOV era inca presedinte al PDL Olt, Onica a fost uns sef la Protectia Consumatorului si mai mult,  derulat mai multe contracte cu Primaria Slatina prin firma tatalui acestuia, Onica Rudelf, administrator al SC Milu Cons Srl Slatina.

BARBU FLORIN IONUT – a fost numit director la ANIF incepand din iulie 2014, anterior fiind director la Directia impozite si Taxe a Primariei Slatina, si el la randu-i un apropiat al spagarului.

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC Principalul vizat in dosarul lui VALCOV este VASILE BLAGA 

• DE LA ANIF AU CURS CONTRACTELE PENTRU GRUPUL DIN JURUL LUI VALCOV!!!

La data de 28.05.2013 ANIF a atribuit contractul nr. 1.305.034 in valoare de 3.315.840 RON, fara TVA, avand ca obiect ,,Servicii de paza din cadrul ANIF, Lotul 4″ catre SC Anteko Security SRL Slatina, singurul ofertant acceptat. De la data incheierii contractului si pana la data de 18.12.2014 au fost incheiate 12 acte aditionale prin care valoarea initiala a contractului s-a triplat.

SC Anteko Security SRL Slatina a fost inregistrata sub nr. J28/54/2012 atribuit la data de 20.03.2012 de ORC de pe langa Tribunalul Olt prin cesiunea partilor sociale catre Ghenciu Sorinel-Florin odata cu schimbarea sediului social al societatii din Jud. Prahova in Judetul Olt. La data de 09.10.2013 Ghenciu cesioneaza toate partile sociale detinute la SC Anteko Security catre OBRETIN FLORIN, fostul consilier al Cabinetului Primarului DARIUS BOGDAN VALCOV, consilier local, membru in CA al SC Loctrans SA, SJU Slatina, Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara OLTUL si angajat al SC Contis Company SRL(n.n. firma de contabilitate detinuta de Strinu Iuliana, sotia soferului lui DARIUS VALCOV, director economic azi la CAO, societatea prin care s-a derulat contractul de pe urma caruia spun procurorii DNA ca a obtinut Valcov spaga de 2 milioane de euro care presteaza servicii pentru firmele aflate in relatii comerciale cu Primaria Slatina, ca SC Rupiah, SC Aceti, SC Imobiliare Consloc, SC Loctrans, SC Cafmin, SC Salubris, SC Prima Piata, SC Slatina Industrial Parc sau pentru firme ca SC Rubinstein Holding SRL, SC City Hotel&Lounge SRL si S Anteko Security)”.

Sursa text: concretinolt.ro