Halucinant! Cristian Tudor Popescu, atac devastator la Alexandru Arșinel: Când o să dea ortul popii…

Cristian Tudor Popescu l-a atacat dur pe Alexandru Arşinel referitor la medicul Mihai Lucan, cel care i-a făcut controversatul transplant de rinichi actorului, în 2013.

Alexandru Arşinel i-a luat apărarea doctorului Mihai Lucan, acuzat de tentativă de omor. Actorul crede că acuzaţiile care i-au fost aduse medicului sunt nefondate. Cristian Tudor Popescu s-a dezlănţuit după ce a auzit declaraţiile actorului.

„Popularul cabotin Al. Arşinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieţi pe euro care îşi spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce îşi aşteptau moartea. Al. Arşinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearşineii săriţi la transplantul renal ca să-şi facă M. Lucan transplantul penal, îngrăşând caracatiţa monstru crescută în clinica lui particulară.

Să fie sănătos, dl Arşinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan şi să fie redat nearşineilor ce stau la rând pentru el. Republicanii ce spun?”,  a comentat Cristian Tudor Popescu, pentru republica.ro.

Sursa foto: captura video youtube