HALUCINANT LUX la POARTA ALBA: CRISTI BORCEA are un aparat de FITNESS in celula

Ultimul raport al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP)  despre situatia din Penitenciarul POARTA ALBA, acolo unde sunt incarcerati mai multi oameni cu stare, este unul devastator. Documentul, obtinut de postul B1 indica o gramada de ILEGALITATI care au loc zi de zi

Conform redactorilor de la postul B1 Tv, CRISTI BORCEA, unul dintre numele grele ale fotbalului autohton condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul TRANSFERURILOR, are parte de conditii de nabab la penitenciarul POARTA ALBA.

CITESTE SI: SOC in lumea mondena! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA 

Fostul actionar dinamovist a primit foarte multe pachete care nu au fost inregistrate, cea mai lunga convorbire telefonica a acestuia a durat 72 de minute, iar in celula CRISTI BORCEA are o PLASMA de dimensiuni considerabile, dar si propriul APARAT de FITNESS, informeaza postul B1 TV.

CRISTI BORCEA  a avut parte de tratament preferential din partea gardienilor care i-au dat chiar si o cheie pentru a ii facilita accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze. Insa CRISTI BORCEA nu a lucrat, el si-a petrecut timpul destinat muncii vorbind la telefon, iar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a ii asigura reducerea pedepsei.

Ancheta ANP a relevat faptul ca in celula lui CRISTI BORCEA nu s-au efectuat niciodata controale si ca acesta avea in celula parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu au acces.

In plus, CRISTI BORCEA a primit mult mai multe vizite decat prevede regulamentul inchisorii.

CITESTE SI: POLITICIENII si OAMENII DE AFACERI CARE ISI VOR PETRECE SARBATORILE DUPA GRATII 

Sursa foto: sport.ro