HAMZA, aproape de a SEMNA cu Steaua!

YOUNES HAMZA este la un pas sa semneze cu STEAUA. Noul fundas al STELEI, Srgian Luchin, dar si impresarul atacantului, Mihai Joita, au dezvaluit in presa sportiva ultimele noutati in cazul jucatorului dorit de echipa campioana.

Srgian Luchin a vorbit cu HAMZA, iar acesta i-a transmis ca vrea sa joace pentru campioana Romaniei, informeaza Dolce Sport.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI L-A PREZENTAT OFICIAL PE SRGIAN LUCHIN

La randul sau, Valeriu Argaseala a declarat ca sambata va pleca din nou in Bulgaria, in speranta ca va incheia negocierile cu Botev pentru HAMZA pana luni, pentru a-l trece pe lista UEFA pentru meciurile din play-off cu Ludogorets.

“Suntem in negocieri cu ei. HAMZA poate juca pentru noi in play-off. Suntem in negocieri cu Plovdiv pentru el. Incet, incet ne apropiem. Eu asa cred, se va face. Incet, incet avansam cu negocierile”, a spus Valeriu Argaseala pentru Dolce Sport.

In varsta de 28 de ani, HAMZA YOUNES a fost transferat in iarna de Petrolul Ploiesti la Botev Plovdiv.

Totodata, impresarul atacantului de la Botev  Plovdiv, Mihai Joita, a vorbit despre stadiul in care sint negocierile dintre cele doua cluburi.

“Domnul Argaseala se va intalni diseara cu cei de la Botev, dupa meci. Cred ca discutiile se vor prelungi si miine. Cei de la Botev nu vor sa il lase sa plece asa usor. E cu salariul la zi, pentru ca e un jucator important. 

Citeste si: S-A FACUT! FLORIN GARDOS S-A TRANSFERAT DE LA STEAUA – EXCLUSIV

HAMZA n-a vrut sa joace in Europa League pentru Botev, pentru ca deja discutam cu Steaua si cu alte echipe, implicate in preliminarii, si nu ne-am asumat acest risc”, a spus Mihai Joita la DolceSport. 

Sursa foto: dolce-sport.ro