Handbalistul Alexandru Viorel Simicu a provocat un accident in Mamaia, langa Satul de Vacanta

Doua studente au fost lovite pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia de handbalistul Alexandru Viorel Simicu, in varsta de 25 de ani.

Accidentul produs de handbalistul timisorean a fost inregistrat de camerele de luat vederi in dreptul trecerii de pietoni de langa Satul de Vacanta. 

Cele doua fete accidentate au 19 ani si mergeau catre facultate. Handbalistul a afirmat ca nu le-a vazut pe tinere. “Mergeam in paralel cu o masina de scoala de soferi, iar la un moment dat, masina respectiva a marit putin viteza. Fetele s-au strecurat prin spatele acesteia. Nici macar nu le-am vazut, mi-au sarit in fata. Voi merge la spital sa vad ce spun medicii”, a precizat Alexandru Simicu.

Pietonii nu sunt in stare grava, potrivit medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Alexandru Viorel Simicu este un recunoscut handbalist, din Timisoara, dar care activeaza la HCM Constanta, jucand pe postul de inter stanga. De asemenea, el este considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori din tara. In trecut a evoluat la Poli Timisoara. Soferul se indrepta dinstre oras spre Mamaia, cand le-a lovit in plin pe cele doua tinere. Fetele traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Fetele acuzau dureri la maini si picioare.

Foto: Antena 3