HAOS la IASI: O FURTUNA a daramat copaci, a avariat masini si a ingreunat traficul

Mai multi COPACI s-au PRABUSIT in municipiul Iasi, trei MASINI au fost AVARIATE, iar circulatia rutiera a fost INGREUNATA in oras, joi dupa-amiaza, din cauza unei FURTUNI puternice, informeaza Mediafax.

Mai multe sosele din municipiul Iasi au fost INUNDATE, joi dupa-amiaza, in urma unei ploi torentiale, insotite de grindina, circulatia rutiera in oras desfasurandu-se cu greutate timp de aproape o ora.

Citeste si: ATENTIE! CODUL ROSU si CODUL PORTOCALIU raman in vigoare. Vezi zonele vizate. UPDATE

In unele intersectii, semafoarele nu au mai functionat si s-au creat blocaje in trafic, cozile de masini intinzandu-se pe o lungime de cateva sute de metri.

De asemenea, mai multi COPACI s-au PRABUSIT in zonele Tatarasi, Copou si Pacurari din oras, fiind AVARIATE trei masini. Echipe de muncitori din subordinea Primariei Iasi au fost trimise la fata locului pentru a ridica arborii si a elibera carosabilul.

Citeste si: TRAFIC RUTIER DEVIAT pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, din cauza GRINDINEI. UPDATE 

In timp ce ploua, o masina a societatii de salubrizare spala principalele strazi ale orasului, reprezentantii municipalitatii sustinand ca atunci cand ploua, arterele sunt curatate mai bine prin aplicarea unui jet de apa puternic.

Sursa foto: realitatea.net