HAOS la METROU, marti dimineata, din cauza unui INCIDENT TEHNIC

Sute de calatori care circulau marti dimineata pe MAGISTRALA 2 PIPERA – BERCENI au avut parte de o surpriza neplacuta, soldata cu intarzieri la serviciu. TRENURILE au avut intarzieri de cateva zeci de minute din cauza unui INCIDENT TEHNIC intre statiile Constantin Brancoveanu si Eroii Revolutiei.

Sute de calatori au intarziat la serviciu, peronul statiei Constantin Brancoveanu s-a umplut de fum, iar oamenii au fost mutati de doua ori dintr-un tren in altul. Incidentul a avut loc la ora 5.36 si s-a remediat dupa ora 6.

Potrivit directorului Metrorex, Aurel Radu, cativa izolatori de ceramica s-au ars, degajand fum pe tunelul de ventilatie. Pe langa timpul TIMPUL PIERDUT, unii dintre CALATORI s-au speriat, incidentul producand panica.

Citeste si: O GARNITURA DE METROU S-A DEFECTAT IN STATIA PIATA ROMANA. TRAFICUL A FOST AFECTAT

“Din cauza umiditatii si a prafului s-au stricat acei izolatori. Bugetul a fost aprobat, iar anul acesta vom schimba intreaga linie pe MAGISTRALA 2 PIPERA – BERCENI, veche de 30 de ani”, a afirmat directorul Metrorex intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Nu este pentru prima data in ultimele 30 de zile cand apar probleme pe MAGISTRALA 2 PIPERA-BERCENI. Ultimul INCIDENT a avut loc pe 17 iulie. Atunci, un mecanic a observat ca o bucata de sina nu era la locul ei, intre statiile Universitate si Romana.

TENTATIVA DE SINUCIDERE LA STATIA DE METROU CRANGASI. SINUCIGASUL A DECEDAT.UPDATE

Sursa foto: jurnalul.ro