HAOS LA PRIMARIA SECTORULUI 4: DEMISIE IN BLOC A CONSILIERILOR LOCALI

Este HAOS la PRIMARIA SECTORULUI 4! Mai multi CONSILIERI LOCALI si-au dat DEMISIA in BLOC. Mai multi consilieri locali ai sectorului 4 au anuntat vineri ca DEMISIONEAZA din functiile pe care le detin, nemultumiti de modul cum lucreaza cu actuala conducere a Primariei, in speta primarul interimar si totodata candidatul PSD la PRIMARIA SECTORULUI 4, DANIEL BALUTA.

Trei CONSILERI LOCALI din grupul ALDE si alti doi din partea PNL si PSD si-au prezentat in scris DEMISIA la sedinta Consiliului local, ei sustinand ca in zilele urmatoare si alti colegi vor face acelasi gest. Sedinta a fost suspendata dupa circa o ora, timp in care consilierii si-au manifestat totala nemultumire fata de cum a fost pregatita documentatia proiectelor de hotarare de catre angajatii PRIMARIEI SECTORULUI 4.

CITESTE SI: DANIEL BALUTA, EDILUL ISTERIC DE LA PRIMARIA SECTORULUI 4 – AUDIO

Ei au reclamat faptul ca nu au primit in timp util proiectele si nu au avut timp sa le studieze pentru a vota in cunostinta de cauza. Primul care si-a prezentat DEMISIA in scris in timpul sedintei a fost liberalul ROMEO DRAGAN. “De foarte mult timp cer un anume respect fata de Consiliul local. Acest respect nu se poate manifesta de catre executiv decat prin profesionalism. Nu accept ca astfel de sedinte sa devina circ. Nu sunt circar si nu doresc sa mai continuam. Sunt nemultumit si de cum lucreaza executivul si o parte dintre consilierii locali. Cred ca vom demisiona 9-10”, a spus, pentru Agerpres, Dragan.

“Nu mai vrem sa avem parte de acest circ si nu mai vrem sa avem parte de aceasta degringolada. Nu poti avea timp sa citesti toata acea documentatie pentru a vota in deplina cunostinta. Impartasim si noi punctul de vedere al consilierului Romeo Dragan”, a declarat reprezentantul ALDE, Viorel Popescu. La randul sau, consilierul PSD Mircea Ovidiu Iosub a afirmat ca demisioneaza din “motive personale”.

Sursa foto: gandul