HAOS la PRO Tv: Oamenii de la PR dati afara si obligati sa paraseasca cladirea in 30 de minute!

HAOSUL de la postul de televiziune PRO TV continua, iar vineri a atins o noua etapa a RESTRUCTURARILOR masive anuntate de ceva timp. Hotnews.ro anunta ca toti angajatii departamentului de Relatii cu Publicul au fost instiintati pe un ton ridicat ca le-au fost REZILIATE contractele de munca si ca trebuie sa paraseasca sediul institutiei in cel mult 30 de MINUTE! 

Cei douazeci de angajati de la departamentul de RELATII cu PUBLICUL au fost extrem de revoltati in momentul in care li s-a comunicat aceasta DECIZIE si li s-au oprit calculatoarele, ei anuntand politia. Oamenii legii s-au prezentat la sediul televiziunii din Pache Protopopescu unde se dau declaratii la aceasta ora, noteaza sursa citata.

Citeste si: PRO TV a anuntat OFICIAL ce VEDETE NU vor parasi postul 

Oamenii de PR se ocupau de promovarea posturilor de televiziune si radio detinute de Pro TV S.A. si a emisiunilor acestora. Multi dintre ei lucreaza la aceasta companie de la inceputurile ei.

Citeste si: Decizie de ULTIMA ORA la PRO TV. Este OFICIAL, nimeni nu se astepta la asta

Hotnews.ro a anuntat ca, potrivit unor surse interne, si echipa emisiunii PoveStiri Adevarate a fost data afara. Incidentul vine la cateva luni dupa ce fosta sefa a comunicarii Pro TV, Maria Apostol, a parasit compania, pozitia sa fiind preluata atunci de Lucia Antal, care era director la Pro Cinema.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro