HAOSUL continua la TAROM: Alte doua CURSE INTERNATIONALE ANULATE

Compania aeriana Tarom a anuntat, duminica, ca a anulat doua curse, si anume Bucuresti-Salonic-Bucuresti si Bucuresti-Moscova-Bucuresti. Compania a transmis printr-un comunicat de presa ca se confrunta cu o lipsa de personal navigant apt de zbor (insotitori de bord).

“Pasagerii curselor anulate sunt protejati pe alte zboruri TAROM sau ale altor companii pentru a ajunge la destinatia finala. Compania Tarom regreta situatia creata si depune toate eforturile pentru desfasurarea normala a zborurilor”, se arata in documentul citat.

CITESTE SI: Probleme cu zborurile TAROM. Cursa Bucuresti-Salonic, anulata dupa ce insotitorii de zbor s-au declarat inapti 

In ultimele doua luni personalul Tarom a protestat de mai multe ori. In septembrie, stewardesele si pilotii au intrat in greva din cauza salariilor, ceea ce a dus la anularea mai multor curse internationale si nationale.

CITESTE SI: O cursa Tarom a fost INTOARSA DIN DRUM din cauza unor PROBLEME TEHNICE 

Atunci, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a trimis Corpul de Control la Tarom, pentru ca reprezentantii sindicatelor au sesizat “un management defectuos al companiei”.

Sursa foto: realitatea.net