HARGHITA: ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN13A, SOLDAT cu TREI MORTI

Trei persoane, intre care un adolescent de 16 ani, au murit, joi, in urma unui accident produs pe DN13A, in judetul Harghita, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea drumului, informeaza News.ro.

Accidentul a avut loc pe DN13A, in zona localitatii Capalnita, din judetul Harghita. Un autoturism in care se aflau trei persoane – un barbat de 49 de ani, o femeie de 41 de ani si un adolescent de 16 ani – a intrat intr-un copac pe sensul de mers Vlahita – Odorheiu Secuiesc.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat ca in urma impactului soferul de 49 de ani si adolescentul au murit pe loc. Femeia a ramas incarcerata si a fost scoasa de echipajele de interventie si preluata de o ambulanta, care a transportat-o la spitalul din Odorheiu Secuiesc.

Ulterior insa, femeia a decedat, in pofida incercarilor medicilor de a o salva. Traficul rutier in zona producerii accidentului a fost blocat mai multe zeci de minute.

Sursa foto: realitatea