“HARMONT & BLAINE” – O AFACERE de FAMILIE transformata intr-un brand de nivel mondial

“HARMONT & BLAINE” este una dintre firmele de succes din lumea modei, o afacere care isi are radacinile in orasul italian Napoli. Un model de succes despre cum sa te impui in lumea modei din Italia, acolo unde piata este extrem de competitiva in acest domeniu, iar pretentiile consumatorului avizat sunt un etalon la nivelul caruia trebuie sa te ridici cu fiecare colectie sau fiecare creatie in parte.

“HARMONT & BLAINE” a aparut, sub forma unei mici afaceri de familie, undeva la mijlocul anilor 1980. Un proiect gandit, nascut si crescut intr-un colt suberb al Italiei, mai precis in zona golfului orasului Napoli, un veritabil paradis unde aerul, pamantul, marea si soarele se intrepatrund pentru a da nastere unor imagini si peisaje care iti taie resuflarea.

“HARMONT & BLAINE” reprezinta una dintre cele mai dinamice si de succes realitati ale industriei modei, iar acest succes se datoreaza, in mare masura, ideii antreprenoriale care reflecta coerenta si inovatia originalului. Societatea evolueaza, stilul se schimba si barbatii trebuie sa fie permanent in ton cu aceasta evolutie. Fiecare creatie marca “HARMONT & BLAINE” provine din observatia atenta a designerilor sai care se ghideaza dupa urmatorul motto: “Oamenilor trebuie sa le oferi elemente de coerenta a respectului fata de stilul de viata la care aspira fiecare dintre ei”.

Creatiile “HARMONT & BLAINE” propun un aspect nou care satisfac nevoile, in permanenta schimbare, ale barbatului modern. “HARMONT & BLAINE” respinge si dezintegreaza  abordarea traditionala si repetitiva a unui cerc vicios al trendului din dorinta de a oferi creatii mai interesante si atragatoare.

Aceste valori au stat in spatele ideii din care s-a nascut aceasta afacere care a crescut odata cu anii si care, la ora actuala, reprezinta un brand al stilului de viata luxos cu mostenire mediteraniana, recunoscut si apreciat in intreaga lume.

Prima colectie “HARMONT & BLAINE” a fost lansata in anul 1995, la Capri, si de atunci afacerea a crescut si s-a impus, incet dar sigur, pe piata mondiala a modei de lux. Anii care au urmat s-au confundat cu un succes rapid si trainic gratie caruia “HARMONT & BLAINE” s-au impus in orasele reprezentative in lumea modei de pretutindeni  de la Capri la Milano, de la Florenta la Mexico City, Miami, Hong Kong, Dubai, Santo Domingo, Beijing, Cairo, Madrid, Moscova si multe altele.

Stilul provocator promovat de “HARMONT & BLAINE” continua sa castige credit in orice colt al lumii si devenind astfel  una dintre marcile cu un debut si o dezvoltare pe cat de rapida pe atat de plina de impact.

CITESTE SI: “HARMONT & BLAINE” se lanseaza pe piata din Romania 

Logo-ul marcii “HARMONT & BLAINE” este intruchipat de un caine soricar, un veritabil specialist al vanatorilor, un patruped care a fost inzestrat cu un corp comic, dar si cu un nas, o inteligenta  si un simt al orientarii iesite din comun, adica exact aspectele de care au profitat si fondatorii firmei.

Istoria marcii “HARMONT & BLAINE” este povestea unei familii, a pamantului, culorilor si traditiei sale. Istoria marcii “HARMONT & BLAINE” este totodata povestea unui vis, visul de a transforma aceste culori, traditii si mosteniri culturale in niste colectii reprezentative a unui stil de viata multi-cromatic.

Bornele “HARMONT & BLAINE”:

1995 – Prima colectie a fost lansata la Capri

2001 – Primul magazin este deschis la Capri

2004 – Primul magazin din afara Italiei este deschis la Miami

2005 – Este lansata prima colectie pentru copii ““HARMONT & BLAINE” Junior Collection”

2008 – Lansarea colectiei de incaltaminte

2009 – Prima cafenea “HARMONT & BLAINE” se deschide in statiunea Costa Smeralda din Sardinia

2010 – Lansarea colectiei pentru femei 

Sursa foto: casadecampomarina.com