“HARMONT & BLAINE” se lanseaza pe piata din Romania

Prestigioasa casa de moda italiana “HARMONT & BLAINE” a intrat oficial pe piata romaneasca la o luna distanta dupa deschiderea unui magazin in capitala Federatiei Ruse, Moscova. Cunoscuta marca de imbracaminte are o prima reprezentanta in Romania la Mall-ul situat in zona Baneasa din Capitala incepand de vineri 9 mai.

LANSAREA propriu-zisa a casei de moda “HARMONT & BLAINE” va avea loc in data de 11 mai si va fi deschisa cu cu prezentarea COLECTIEI primavara – vara a acestui an.

“HARMONT & BLAINE” Noua COLECTIE Primavara – Vara 2014

Noua COLECTIE de primavara – vara a casei de moda “HARMONT & BLAINE” este inspirat de sentimentul de libertate si luminozitate a articolelor de imbracaminte gratie tesaturilor tehnice si a tesaturilor migaloase din panza de cea mai fina calitate. O alta calitate importanta si notabila a acestei noi colectii de primavara – vara marca “HARMONT & BLAINE” este libertatea de miscare a imbracamintii care se intrepatrunde cu culorile elegante, discrete si luminoase. Liniile designului sunt moi si se potrivesc perfect cu ideea libertatii de miscare conferita de noile articole care imbratiseaza o noua filozofie a ideii de lux.

Sursa foto: commons.wikimedia.org