HARRISON FORD, RANIT GRAV dupa ce s-a PRABUSIT cu un AVION de EPOCA

Actorul HARRISON FORD a fost RANIT GRAV, joi, in urma PRABUSIRII unui AVION de epoca datand din al Doilea Razboi Mondial pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, in California, informeaza postul american de televiziune NBC News.

Surse au anuntat ca HARRISON FORD are RANI GRAVE la nivelul capului, inclusiv posibile fracturi. HARRISON FORD a fost transportat de urgenta la un spital din apropierea locului unde s-a produs accidentul aerian, mai informeaza NBC News.

CITESTE SI: ACTOR CELEBRU RANIT GRAV intr-un ACCIDENT! Se afla la TERAPIE INTENSIVA 

Avionul pe care il pilota HARRISON FORD s-a prabusit pe un teren de golf la scurt timp dupa decolare de la aeroportul din Santa Monica, potrivit lui Ian Gregor, de la Administratia Federala a Aviatiei.

Actorul american HARRISON FORD s-a nascut pe 13 iulie 1942 in Chicago. HARRISON FORD si-a inceput cariera in 1964 si a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, in special datorita rolurilor din Razboiul Stelelor, Evadatul si Indiana Jones.

CITESTE SI: Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, DESTIN TRAGIC! Tatal ei se opune sa fie deconectata de la aparate 

Sursa foto: cinemagia.ro