HELL’S KITCHEN IADUL BUCATARILOR 6 OCTOMBRIE 2014. Proba inedita pentru concurenti

HELL’S KITCHEN – IADUL BUCATARILOR, editia de luni, 6 octobrie, are parte de noi provocari care au rolul de demostra nivelul la care au ajuns concurentii aspiranti la fazele finale ale competitiei.

Florin Dumitrescu le-a pegatit concurentilor o surpriza. I-a supus pe acestia unei probe de imaginatie. Acestia au fost pusi sa alerge printr-un tarc plin cu felurite animale, sa prinda un exemplar si sa-l asocieze cu un tip de garnitura care s-ar asorta acestuia.

Cei intrati in joc au avut la dispozitie un timp foarte scurt pentru a se decide asupra meniului astfel incat proba a fost nu numai una de pricepere in gatit ci si una de spontaneitate.

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” va aduce luni seara o noua confruntare in bucatarie a celor doua echipe: fete vs baieti. Fiecare va trebui sa gateasca in functie de captura din tarc, dar, in acelasi timp, trebuie sa munceasca si in echipa pentru ca la jurizare punctele celor trei chefi vor atarna greu in favoarea unei singure echipe. Asa se face ca finalul editiei de luni va aduce o recompensa relaxanta pentru echipa desemnata castigatoare, in vreme ce invinsii vor primi si mai mult de munca.