Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei București, și-a dat demisia, duminică, din funcția de președinte de imagine al FCSB. Fostul internațional român a dezvăluit că Becali ar fi vrut să-l concedieze încă de acum trei săptămâni, dar a revenit asupra deciziei.

Helmuth Duckadam era nemulțumit pentru că avea un salariu ridicol, după ce Gigi Becali a tăiat din banii destinați clubului în perioada de pauză cauzată de pandemia de coronavirus. Astfel, Duckadam a rămas fără 80% din venituri și avea în prezent un salariu de numai 2.000 de lei pe lună.

„Am avut multe ezitari pana sa iau aceasta hotarare. E mai onorabil sa astepti demisia decat sa fii dat afara. Acum 3 saptamani m-a sunat domnul Argaseala ca vrea sa ne despartim, apoi a vorbit cu domnul Becali care a zis sa ma lase in continuare.

Tot la sugestia patronului, probabil, a venit si telefonul legat de despartire. M-am simtit marginalizat. Nu am fost chemat la testul pentru coronavirus, probabil nu se bazau pe mine. Veneam la emisiuni, comentam meciurile amicale, dar nu am fost luat niciodata in cantonament. Nu m-am simtit important decat in momentul in care era Ilie Stan antrenor. El ma mai consulta, am fost si cu echipa in cantonament”, a spus Helmut Duckadam la Digi Sport.

“Am vrut sa-i multumesc (n.red. lui Gigi Becali), au fost totusi 10 ani in care am fost acolo. Nu se schimba nimic in discursul meu. Eu raman alaturi de acest club, tot ce am spus pana acum ramane valabil! Probabil si cei care ma faceam sclav si spuneau ca vorbesc pentru ca sunt pe statul de plata al lui Becali o sa taca acum. Convingerile mele nu se schimba”, a mai declarat Duckadam pentru sursa citată.

“Bine ai revenit cu picioarele pe pamant! Hai Steaua!”, a fost mesajul lui Gabi Balint pentru Duckadam, transmis in direct la Digi Sport.

Sursa foto: sport